DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

YAZ OKULLARI

Studio Cambridge - Sir William

Program Adı : Yaz Okulları
Kurs Adı : Junior
Ülke Adı : İngiltere
Şehir Adı : Londra
Okul Adı : Studio Cambridge - Sir William
Web Site : www.studiocambridge.co.uk
SÜRE Yurt Aile Yanı
2 Hafta 1955 GBP --
3 Hafta 2655 GBP --
4 Hafta 3305 GBP --
+ Hafta -- --

Kurs Tanımı

Genel Bilgiler 

Studio Cambridge Okulları 1954 ‘te kurulmuş olması itibariyle en eski İngilizce dil okulları arasında yer alır. Ana kampüsü Cambridge’de yer alan Studio Cambridge, yaz döneminde farklı lokasyonlar da İngilizce dil kampları organize eder.

Sir William okul binası 1843’te kurulan ve günümüzde uluslararası bir üniversite olan Richmond The American University bünyesinde hizmet vermektedir. Londra merkeze 15 km uzaklıktadır.

Kampüs Adı:
 Sir William, Richmond The American International University
Program Merkezi: Londra, İngiltere
Program Tarihi: 30 Haziran – 04 Ağustos 2019
Yaş Aralığı: 14 – 17
Eğitim: İngilizce
Konaklama Seçenekleri: Yurt – Tek kişilik/Paylaşımlı Oda 
Aktivite Seçenekleri: Sosyal, Kültürel ve Sportif Aktiviteler

Program Ücreti: 1955 £ (2 Hafta)  |  2655 £ (3 Hafta)  | 3305 £ (4 Hafta)

Eğitim

Okul, Londra’nın prestijli ve popüler bölgelerinden birinde klasik üniversite kampüsü olarak hizmet vermektedir. Civarında pek çok Tv yıldızı, şarkıcı gibi ünlülerin evleri bulunur. Yaşam standardı yüksek bir bölge olduğu için gençler için de en iyi yerlerden biridir. Öğrenciler haftalık 20 ders İngilizce kursu alırlar, kurslar Pazartesi’den Cuma’ya olur. Tarihi binanın modern imkanlarından faydalanırlar.

Konaklama ve Yemekler

Öğrenciler üniversite kampüsündeki güvenli yurtlarda kalırlar. Odalar çoğunlukla tek kişiliktir. Duş ve tuvaletler paylaşımlı olup öğrenciler çamaşırlarını ücretsiz olara yıkayabilirler. Günde 3 öğün yemek programa dahildir.Tüm yemekler okulun kampüslerinde öğrencilere sunulur. 

Aktivite ve Geziler

Öğrenciler için derslerden sonra, akşamları okul tarafından düzenlenen sanatsal, kültürel, sosyal ve sportif aktivitelere katılır. Haftanın bir tam günü öğrenciler için popüler ve tarihi farklı şehirlere gezi düzenlenmektedir. 

Havaalanı Transfer

Havaalanı transfer program ücretine dahildir.Program başlangıç ve bitişi Pazar günüdür. Heathrow ya da Gatwick Havalimanı olabilir.

Londra

İngiltere’nin başkenti olan Londra, kendine özgü tarihi mimarisi, şehir düzeni, hareketliliğini yanı sıra aynı zamanda biraz şehir merkezinden uzaklaştığınızda huzurlu ve sakin yaşam tarzı, şehrin her yerine dağılmış çok sayıda yemyeşil parkları ile şehir içinde doğal yaşamı muhafaza edebilen bir şehirdir.. Ayrıca dünyanın en büyük metropollerinden biri olan , kültür zenginliği ve eğlence hayatı ile turistler ve öğrenciler için en popular şehirlerinden biridir.

Londra’da, Oxford Street’ten alışveriş yapabilir, Hyde Park'ta Pazar günü Serbest Kürsü'ye gidip istediğiniz konuda konuşabilir, Thames'te tekne turu yaparak nehir boyunca birçok güzellikle karşılaşabilirsiniz. Tower Bridge’e çıkıp dünyanın en büyüleyici manzaralarından birini izleyebilir, üstü açık çift katlı otobüslerle şehir turu yapabilir, İngiliz Kraliçesi II. Elizabeth'in ikamet ettiği Buckingham Sarayı'nı gezebilir, London Eye'a çıkıp 135 metre yükseklikten tüm Londra'ya hakim olabilirsiniz. British Museum'da Türkiye’de dahil dünyanın birçok ülkesinden gelen tarihi eserleri görebilir, Lady Diana'nın evi olan Kensington Palace'ı ziyaret edebilir, Portobello Market ve Camden Town Market sokak pazarlarında her türden ikinci el alışverişi yapabilirsiniz.

Ağustos ayında Londra'daysanız inanılmaz ses ve görüntü gösterileriyle dolu Nothing Hill Karnavalı'na katılabilir, Madame Tussaud’s Müzesi'nde dünyaca ünlü kişilerin balmumundan heykellerini görebilir, dünya saat sisteminin merkezi Greenwich'teki Denizcilik ve Rasathane müzelerini gezebilirsiniz. Renklerinin ve çeşitliliğinin tadına varmak isteyen öğrenciler için en ideal öğrenim mekanıdır. Tüm bu özelliklerinin yanında Londra, İngilizce eğitiminde yüzlerce profesyonel dil okuluna ev sahipliği yapması nedeniyle dünyada İngilizce eğitiminin 1 numaralı merkezidir.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin