DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

YAZ OKULLARI

Studio Cambridge - Sir Christopher

Program Adı : Yaz Okulları
Kurs Adı : Junior
Ülke Adı : İngiltere
Şehir Adı : Cambridge
Okul Adı : Studio Cambridge - Sir Christopher
Web Site : www.studiocambridge.co.uk
SÜRE Yurt Aile Yanı
2 Hafta 2150 GBP --
3 Hafta 2900 GBP --
4 Hafta 3650 GBP --
+ Hafta -- --

Kurs Tanımı

Genel Bilgiler 

Studio Cambridge Okulları 1954 ‘te kurulmuş olması itibariyle en eski İngilizce dil okulları arasında yer alır. Ana kampüsü Cambridge’de yer alan Studio Cambridge, yaz döneminde farklı lokasyonlar da İngilizce dil kampları organize eder.


Kampüs Adı: Ridley Hall College and Newnham College
Program Merkezi: Cambridge,İngiltere
Program Tarihi: 30 Haziran – 18 Ağustos 2019
Yaş Aralığı: 16 - 19
Eğitim: İngilizce
Konaklama Seçenekleri: Yurt – Tek kişilik Oda 
Aktivite Seçenekleri: Sosyal, Kültürel ve Sportif Aktiviteler

Program Ücreti: 2150 £ (2 Hafta)  |  2900 £ (3 Hafta)  |  3650 £ (4 Hafta)

Eğitim

Sir Christopher okul binası 1881 yılında kurulmuştur. Cambridge şehir merkezine ideal konumdadır ve şehrin pek çok cazip bölgesine 5 – 10 daika yürüme mesafesindedir. Cambridge Üniversitesi’ne bağlı Ridley Hall College ve Newnham College’da gerçekleşen eğitimlerde öğrenciler için İngilizce derslerin yanı sıra üniversiteyi keşfet teması da işlenir.

Konaklama ve Yemekler

Öğrenciler üniversite kampüsündeki güvenli yurtlarda kalırlar. Odalar çoğunlukla tek kişiliktir. Duş ve tuvaletler paylaşımlı olup öğrenciler çamaşırlarını ücretsiz olara yıkayabilirler. Günde 3 öğün yemek programa dahildir.Tüm yemekler okulun kampüslerinde öğrencilere sunulur. 

Aktivite ve Geziler

Bu program ile öğrenci Cambridge Üniversitesi öğrencileriyle buluşur, kampüs gezisi yapar ve öğrencilerin tecrübelerinden yararlanırlar. Öğrenciler için derslerden sonra, akşamları okul tarafından düzenlenen sanatsal, kültürel, sosyal ve sportif aktivitelere katılır. Haftanın bir tam günü öğrenciler için popüler ve tarihi farklı şehirlere gezi düzenlenmektedir. 

Havaalanı Transfer

Havaalanı transfer program ücretine dahildir.Program başlangıç ve bitişi Pazar günüdür. Heathrow ya da Stansted Havalimanı olabilir.

Cambridge

Dünyanın en köklü üniversitelerinden biri olan Cambridge Üniversitesi'ne ev sahipliği yapan bu kent tam bir öğrenci şehridir. Dünyanın dört bir yanından gelen öğrenci ve turist atmosferinin yanı sıra, Cambridge Üniversitesinin tarihi ve görkemli kolejleri, yemyeşil parkları, gece hayatı, kaliteli restoranları, kültür ve sanat merkezleri de geleneksel İngiliz yaşantısını içerisinde ingilizce dil eğitimi almanıza imkan verir.

Bu kentte ortaçağ yapılarıyla dolu Ely'i ziyaret edebilir, Cambridge Üniversitesi'nin eşsiz Botanik Bahçesi'ni gezebilir,üstü açık çift katlı otobüslerle şehir turu yapabilir, Cambridge teknoloji müzesini gezip dünya teknoloji tarihinin ilginç gelişimini yakından görebilir, Avrupa'nın en seçkin sahnelerinden olan Cambridge Sanat Tiyatrosu'nda güzel bir oyun izleyebilir,Cam Nehri'nde kanoyla gezebilir,Shakspeare Festivali gibi onlarca açık hava festivaline katılabilir, Kilise Kulesi'ne çıkıp Cambridge'i kuşbakışı seyredebilir ve birçok park ve yeşil alanda gönlünüzce güneşlenebilirsiniz. Cambridge Londra'ya yalnızca 1 saat mesafededir.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin