DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

DİL OKULLARI

LSI

Program Adı : Dil Okulları
Kurs Adı : İngilizce
Ülke Adı : Yeni Zelanda
Şehir Adı : Auckland
Okul Adı : LSI
Web Site : www.lsi.edu
Süre
Kurs Tipi Ders Saati 4 Hafta 8 Hafta 12 Hafta 24 Hafta 36 Hafta
Gündüz Kursu 24 1560 NZD 3120 NZD 4620 NZD 8208 NZD 12312 NZD
Gündüz Kursu 30 1760 NZD 3520 NZD 5220 NZD 9480 NZD 14220 NZD
Kayıt Ücreti : 190 NZD
Aile Yanı : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 280 NZ
Yurt : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 330 NZDTek Kişilik Yemeksiz 365 NZ
Havaalanı Transfer Ücreti : 115 NZD
Konaklama Ayarlama Ücreti : 250 NZD

Kurs Tanımı

Şehrin tam merkezinde kafe ve restoranlara yakınbir noktada olup Myers Park’taki palmiye ağaçlarına bakan ferah ve aydınlık sınıflara sahiptir. Toplu taşıma araçları ve eğlence imkanları yürüyerek sadece bir kaç dakika mesafededir.

Sunulan imkanlar arasında öğrenci odaları, kablosuz internet, kütüphaneler ve bilgisyar odası mevcuttur.

Okul öğrencilere aile yanı ve yurt konaklaması imkanı sunar.

Auckland

Çok uzaklarda, olağanüstü, görkemli coğrafyası; volkanları, gayzerleri, yağmur ormanları, tropik çiçekleri, uzun ve korkutucu derecede ıssız sahilleriyle, zaman ve mekan kavramlarından bağımsız kendinizi kaybetmenin zevkine varabileceğiniz Yeni Zelanda’nın beş büyük kentinden biri olan Auckland’da “ yelkenler şehri”nde kısa bir gezintiye çıkmaya ne dersiniz? Yaklaşık olarak 50’ye yakın volkanın üzerine kurulmuş ve Pasifik sularıyla çevrelenmiş egzotik bir kent olan Auckland, 1,5 milyon nüfusu ile Yeni Zelanda’nın en büyük iki şehrinden birisidir. 

Tropikal iklimin olmazsa olmaz anlık yağmurlarına hazırlıklı olmayı gerektirmekle birlikte,  Auckland’da her ay farklı kültürel, sosyal ve sanatsal etkinliklere katılmak mümkün olmaktadır. Parnell Gül Festivali, Auckland Liman Festivali, Mission Bay Jazz & Blues Festivali ve Davenport yemek ve şarap festivali kaçırılmaması gerekenler arasında sayılabilir. Auckland şehir merkezinde Viaduct Limanı ve Prenses Wharf kültür, sanat, spor aktiviteleri, yemek ve eğlence bakımından en hareketli bölgedir. Şehrin simgesi haline gelmiş olan “Sky Tower” da ise skylounge da içkinizi yudumlarken, günbatımı ile birlikte tüm şehri kuşbakışı izleyebilir ve hatta rengarenk bir gökkuşağı ile karşılaşabilirsiniz.

Çok uzaklara bir gezi ve farklı bir ülke deneyimi yaşarken aynı zamanda bu farklı ülkede ingilizce dil eğitimi alma, Yüzüklerin Efendisi ile tanışma, volkanlarla sıcak bir göz teması, Maorilerle bir dans ve Kiwi stili bir tatil için Auckland’a gitmeye ne dersiniz?

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin