DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

DİL OKULLARI

Oscars International

Program Adı : Dil Okulları
Kurs Adı : İngilizce
Ülke Adı : İrlanda
Şehir Adı : Dublin
Okul Adı : Oscars International
Web Site : www.atlaslanguageschool.com
Süre
Kurs Tipi Ders Saati 4 Hafta 8 Hafta 12 Hafta 24 Hafta 36 Hafta
Gündüz Kursu 20 860 EUR 1640 EUR 2340 EUR 4440 EUR 5940 EUR
Gündüz Kursu 25 940 EUR 1800 EUR 2580 EUR 4920 EUR 6660 EUR
Gündüz Kursu 33 1220 EUR 2360 EUR 3420 EUR 6360 EUR 8820 EUR
Kayıt Ücreti : 70 EUR
Aile Yanı : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 215 EU
Yurt : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 205 EU
Havaalanı Transfer Ücreti : 90 EUR
Konaklama Ayarlama Ücreti : 70 EUR

Kurs Tanımı

Okul, Dublin’in tam kalbinde, Dame Street’te yer alır. Pek çok bölgeye kolay ulaşımı vardır, ayrıca otobüs ve tramvay durakları hemen yakınındadır. Ünlü müzik bölgesi Temple Bar, alışverişin merkezi Grafton Street, Trinity College, Dublin Kalesi, St Stephen’s Green Park sadece bir kaç adım yürüme mesafesindedir.

Öğrencilerin kullanımı için binada ortak alan, bilgisayar odası, kütüphane, bekleme salonu, TV, kafetarya ve ücretsiz internet mevcuttur.

Okul öğrencilere aile yanı ve öğrenci dairesi konaklama imkanı sunar. İrlanda her zaman misafirperverliği ile ünlü olmuştur, bu anlamda aile yanı konaklamalar İrlanda kültürünü öğrenme ve pratik yapmak için eşsiz bir fırsattır. Aile yanları 45 dakika mesafelerde ve daireler ise 30 dakika mesafededir. Sadece yaz döneminde sunulan yurtlar da mevcuttur.

Dublin

İrlanda adasının en büyük kenti olan Dublin, İrlanda Cumhuriyeti’nin başkentidir. Dublin İrlanda’nın idari, ekonomi ve kültür başkentidir. Dublin dünya edebiyatçıları ve edebiyatı ile tanınan bir kenttir. George Bernard, James Joyce, Samuel Beckett, William Butler Yeats,Oscar Wilde,Bram Stoker(Dracula romanının yazarı) gibi dünyada hayranlık uyandırmış edebiyatçılar Dublin’den çıkmıştır. 

Dublin canlı kültürünün yanı sıra sahip olduğu tarihi alanlar ve yapılar, fotoğrafik köyleri, halkulade görkemli kaleleri ve değerli kültür merkezleriyle yüzbinlerce turisti cezbeden kentlerden biridir. Dublin; dünyaca ünlü unsurları içerisinde barındıran renkli, dinamik ve oldukça çeşitli bir kültüre sahiptir. Edebiyat, müzik, galeriler ve müzeler, kentin en önemli kültür hazinelerindendir. Dublin, kent eğlence yaşamına gelince dünyanın başlıca gece hayatı ve eğlence noktalarındandır.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin