DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

DİL OKULLARI

ILSC

Program Adı : Dil Okulları
Kurs Adı : İngilizce
Ülke Adı : Avustralya
Şehir Adı : Melbourne
Okul Adı : ILSC
Web Site : www.ilsc.ca
Süre
Kurs Tipi Ders Saati 4 Hafta 8 Hafta 12 Hafta 24 Hafta 36 Hafta
Gündüz Kursu 24 1480 AUD 2960 AUD 4200 AUD 7920 AUD 11880 AUD
Gündüz Kursu 33 1580 AUD 3160 AUD 4620 AUD 9000 AUD 13500 AUD
Kayıt Ücreti : 230 AUD
Aile Yanı : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 315 AU
Yurt : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 415 AUDTek Kişilik Yemeksiz 415 AU
Havaalanı Transfer Ücreti : 145 AUD
Konaklama Ayarlama Ücreti : 260 AUD

Kurs Tanımı

Avustralya’nın büyülü kenti Melbourne’ün Ticaret Merkezi’nin kalbinde yer alan okul, Southern Cross Railway istasyonuna sadece bir kaç adım uzaklıktadır. Okulda sabahları ücretsiz kahvaltı ve tartışma aktiviteleri düzenlenir. Avustralya’nın kültür başkenti olan bu şehirde sanatsal ve sportif pek çok aktivite imkanı vardır.

Öğrencilerin kullanımı için bilgisayar odaları, Wi-Fi, Foosball imkanı, kafeterya, kütüphane, ortak alanlar ve mutfak hizmeti bulunur.

Okul sonrası aktiviteleri, müze ve sanat galerileri ziyaretleri ve doğa meraklıları için haftasonu gezileri, piknikler, eğlenceli ve yaratıcı okul sonrası aktiviteleriyle öğrencilerimiz hiç unutamayacakları bir deneyim yaşayacaklardır

Melbourne

Avustalya’nın Victoria eyaletinin başkenti ve ülkenin en kalabalık ikinci şehridir. 2002-2004 yıllarında The Economist dergisi tarafından düzenlenen dünyanın en yasanabilir şehirleri anketinde, kültürel nitelik, iklim, yaşam maliyeti, sağlık ve suç oranı gibi sosyal koşullar bakımından birincilik derecesi Melbourne’e verilmiştir. Avustralya’nın spor kenti olarak adlandırılan Melbourne, Melbourne Bahar At Yarışları Festivali, Avustralya Formula 1 Grand Prix, Avustralya Açık Tenis Turnuvası ve AFL Büyük Finali gibi ülkenin büyük spor müsabakalarına ev sahipliği yapmaktadır.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin