DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

DİL OKULLARI

Eurocentres

Program Adı : Dil Okulları
Kurs Adı : İngilizce
Ülke Adı : Avustralya
Şehir Adı : Sydney
Okul Adı : Eurocentres
Web Site : www.eurocentres.com
Süre
Kurs Tipi Ders Saati 4 Hafta 8 Hafta 12 Hafta 24 Hafta 36 Hafta
Gündüz Kursu 20 1240 AUD 2480 AUD 3720 AUD 7440 AUD 11160 AUD
Kayıt Ücreti : 250 AUD
Aile Yanı : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 352 AU
Yurt : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 425 AUDTek Kişilik Yemeksiz 386 AU
Havaalanı Transfer Ücreti : 220 AUD
Konaklama Ayarlama Ücreti : 250 AUD

Kurs Tanımı

Okul, toplu taşımaya, çeşitli üniversitelere yakın bir lokasyondadır. Darling limanı kısa bir yürüyüş mesafesindedir. Öğrencilerin kullanımı için ortak alanların yanı sıra abur cubur otomatları, klima, mutfak, bilgisayar odası ve ücretsiz Wi-Fi mevcuttur.

Okul öğrencilere aile yanı ve stüdyo daire imkanı sunar. Aile yanı konaklamalar yaklaşık 40 dakika ile 1 saat arasında değişir, daireler ise okul içinde ya da çok yakınında bulunur.

Sydney

Avusturalya'nın en eski şehri olan Sidney; kültürü, dünyanın en büyük doğal limanı olan Sidney Limanı ve sahilleriyle gidilebilecek en güzel turistik şehirlerden biri olarak kabul edilmektedir. Avusturalya'nın resmi başkenti olmamasına karşın birçok açıdan ülkenin en önemli kentidir. Sidney birçok açıdan ülkenin en önemli kenti sayılır. Bu açılardan biri de gece hayatının renkliliğidir. Sidney'de gece hayatı çok renklidir. Özellikle Oxford Caddesi gece hayatının en eğlenceli geçtiği yerlerden biridir.

Opera Binası, uzun yıllar boyunca şehrin gemicilik merkezi olan Circular Rıhtım'da bulunur ve  20. yüzyılın en ünlü ve değişik yapılarından kabul edilir. Operaya ilgi duymayanları bile ilginç mimarisiyle kendisine çekmeyi başarmıştır. Mevsimlik opera gösterimlerinin yanında; bale, tiyatro, film ve klasik müzik performanslarına da evsahipliği yapmaktadır.Sidney Köprüsü, Sidney'i ve Avusturalya'yı simgeleyen en önemli yapılardan biridir.

Sidney Limanı, şehrin en ünlü yerlerinden biridir ve tadını çıkartmanın birçok yolu vardır; bir yat gezisi yaparak limanı dolaşmak, yemek yerken manzaraya hayran kalmak veya feribotla suyun üstünden limanı seyire dalmak bunlardan sadece bazılarıdır.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin