DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

DİL OKULLARI

The Language Gallery

Program Adı : Dil Okulları
Kurs Adı : Almanca
Ülke Adı : Almanya
Şehir Adı : Berlin
Okul Adı : The Language Gallery
Web Site : https://www.thelanguagegallery.com/locations/berlin
Süre
Kurs Tipi Ders Saati 4 Hafta 8 Hafta 12 Hafta 24 Hafta 36 Hafta
Gündüz Kursu 20 660 EUR 1256 EUR 1884 EUR 3696 EUR 5400 EUR
Kayıt Ücreti : 70 EUR
Aile Yanı : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 0 EU
Yurt : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 150 EU
Havaalanı Transfer Ücreti : --
Konaklama Ayarlama Ücreti : 100 EUR

Kurs Tanımı

Berlin

Almanya'nın başkentidir. 1943'te Almanya ikiye bölününce, Berlin de Doğu Berlin ve Batı Berlin diye ikiye bölündü. Doğu Berlin, Doğu Almanya'nın başşehri, Batı Berlin ise Batı Almanya'nın bir eyaleti oldu. 1961'de Doğu Almanya tarafından yapılan ve "Utanç Duvarı" diye tanınan Berlin Duvarı, Almanya'nın bölünmüşlüğünün bir sembolüydü. 1990'da iki Almanya'nın birleşmesiyle Berlin Duvarı yıkıldı. Kilise merasimiyle birleştirilen Berlin, Birleşik Almanya'nın baş şehri oldu.

Berlin şehir merkezinin ortasından geçen Spree Irmağının buzul vadisi üzerinde, Atlas Okyanusunun etkisinin azaldığı ve kara ikliminin başladığı yerde kuruludur. Bu yüzden havası soğuk ve az nemli, öte yandan diğer sanayi şehirlerine göre de temizdir. Berlinde kış aylarında ortalama sıcaklık 0°C, yaz aylarında ise 18°C'dir.

Berlin, sanat alanında da dünyanın en önemli şehirleri arasındadır. Üç opera, filarmoni, birçok tiyatro, konser salonu ve kütüphanenin yanı sıra; Berlin Film Festivali, festival haftaları ve tiyatro günleri, tüm sanatseverleri Berlin'e çekmektedir. Berlin, Almanya'nın sadece siyasi değil, aynı zamanda da kültür başkentidir. Berlin'de birçok müze bulunmaktadır.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin