DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

DİL OKULLARI

Sprachcaffe

Program Adı : Dil Okulları
Kurs Adı : Almanca
Ülke Adı : Almanya
Şehir Adı : Frankfurt
Okul Adı : Sprachcaffe
Web Site : www.sprachcaffe.com
Süre
Kurs Tipi Ders Saati 4 Hafta 8 Hafta 12 Hafta 24 Hafta 36 Hafta
Gündüz Kursu 20 640 EUR 1280 EUR 1560 EUR 3120 EUR 4680 EUR
Gündüz Kursu 30 920 EUR 1840 EUR 2400 EUR 4800 EUR 7200 EUR
Kayıt Ücreti : 60 EUR
Aile Yanı : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 285 EU
Yurt : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 235 EU
Havaalanı Transfer Ücreti : --
Konaklama Ayarlama Ücreti : 80 EUR

Kurs Tanımı

Frankfurt

Avrupa Merkez Bankası'nın burada olması, kenti Avrupa'nın finans başkenti yapmıştır. Ren Nehri'nin en önemli kollarından Main Nehri üzerinde bulunan Frankfurt; Almanya'nın finans, ulaşım ve ticaret merkezidir. Johann Wolfgang von Goethe Frankurt'ta doğmuştur. Frankfurt'da çok sayıda gökdelen ve kule bulunmaktadır. Sayısı 100'ü bulan ve Main Nehri kenarında toplanan nehrin resmettiği gökdelenler kente dinamik bir atmosfer kazandırmaktadır.

Çayırlar, yeşillikler, köprüler, görkemli manzaralar ve muhteşem gezinti yerleri, Main Nehri'nden hayata akan doğal güzelliklerdir. Kentte modern yapılar çok olsa da Frankfurt sanılanın aksine taş ve duvarla değil, yeşil ile örtülü bir kenttir.Frankfurt, global zıtlıkları bünyesinde barındıran kozmopolit bir kenttir. Gökdelenler ile ahşap yapılar, Japon suşisi ile elma şarabı aynı kentte hayat bulur. Bu çağdaş ve geleneksel kimlikler Frankurt'ta eş zamanlı olarak yaşanır. Para ve global finans pazarı, fikir üretimi ve kitap fuarlarıyla bir tezat oluşturmaz. Entellektüeller ile finansçılar hep beraber kentin sosyal yaşamını inşa ederler.

Brober Hirschgraben'de bulunan Goethe'nin Evi (Goethe-Haus), kentin en popüler turistik yerlerinden biridir. Goethe'nin anne ve babasıyla yaşadığı bu evde hayatına dair çok şey öğrenebilirsiniz. Frankfurt, bulundurduğu gökdelenlerin kuleleriyle de ün yapmıştır. 260 metre yüksekliğiyle kıtanın en yüksek ofis binası Commerzbank Kulesi, kentin sembolüdür. Main Nehri'nin her iki yakası, sanatseverlerin en çok hoşuna giden, Almanya ve Avrupa'nın en önemli müze merkezlerindendir.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin