DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

DİL OKULLARI

Sprachcaffe

Program Adı : Dil Okulları
Kurs Adı : İspanyolca
Ülke Adı : İspanya
Şehir Adı : Madrid
Okul Adı : Sprachcaffe
Web Site : https://www.sprachcaffe.com
Süre
Kurs Tipi Ders Saati 4 Hafta 8 Hafta 12 Hafta 24 Hafta 36 Hafta
Gündüz Kursu 20 620 EUR 1240 EUR 1620 EUR 3240 EUR 4860 EUR
Gündüz Kursu 30 940 EUR 1880 EUR 2520 EUR 5040 EUR 7560 EUR
Kayıt Ücreti : 60 EUR
Aile Yanı : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 200 EU
Yurt : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 200 EU
Havaalanı Transfer Ücreti : --
Konaklama Ayarlama Ücreti : 80 EUR

Kurs Tanımı

Madrid

İspanya'nın başkenti ve yönetim merkezidir. İber Yarımadası'nın orta kesiminde yer alır. Zengin tarihi mirasının yanısıra canlı bir kültür ve sanat merkezi olarak da önem taşır. Gelişmesi ve ülke ekonomisinde ağırlıklı bir rol kazanması yakın tarihe rastlar. Sanat, Avrupa ruhu, müzik, Latin dilleri, şarap, Don Kişot, modernizm ve de mimari Madrid'in kısa bir özeti diyebiliriz. Madrid'de Avrupa'nın en önemli avlularından biri olan Plaza Mayor'a doğru kargacık burgacık sokaklarda ilerlerken, çok renkli ama çok uyumlu bir tabloya girmiş gibi olursunuz.

Madrid'te herkes aynı anda yemek yer, işe gider ya da siesta yapıp öğleden sonranın keyfini çıkarır.. Yemek, İspanyol kültürünün en önemli göstergelerinden biri sayılabilir. İspanya'nın zengin alternatifleriyle lezzetli ama hep kendi kültürünün özünü taşıyan bir damak tadına sahip bir mutfağı vardır... Zaman kavramı altüst olmuş gibidir bu kentte. Öğleden sonraki uykularla geceleri uyumayan bu kentin gecenin geç saatlerine özgü coşkusu ve dayanılmaz çekiciliği vardır.
Madrid hem büyük bir Avrupa kenti oldugu halde doğu ile batı sentezinin oluştuğu bir kenttir. Emevi uygarliginin yansımaları El Greko, Velaskes, Picasso, Dali gibi ünlü ressamlarin ve Gaudi gibi mimarlarin bu uygarliktan ışık aldıkları besbellidir.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin