DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

DİL OKULLARI

Eurocentres

Program Adı : Dil Okulları
Kurs Adı : İngilizce
Ülke Adı : Kanada
Şehir Adı : Lunenburg
Okul Adı : Eurocentres
Web Site : https://www.eurocentres.com
Süre
Kurs Tipi Ders Saati 4 Hafta 8 Hafta 12 Hafta 24 Hafta 36 Hafta
Gündüz Kursu 20 1096 CAD 1976 CAD 2964 CAD 5928 CAD 8388 CAD
Gündüz Kursu 25 1328 CAD 2392 CAD 3588 CAD 7176 CAD 10152 CAD
Gündüz Kursu 30 1544 CAD 2776 CAD 4164 CAD 8328 CAD 11808 CAD
Kayıt Ücreti : 150 CAD
Aile Yanı : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 200 CA
Yurt : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 150 CA
Havaalanı Transfer Ücreti : --
Konaklama Ayarlama Ücreti : 300 CAD

Kurs Tanımı

1948 yılında kurulmuş olan Eurocentres Vakfı, en yüksek kalitede öğrencilere dil eğitimi sağlamaktadır. Migros’un ana sözleşmesine dahil edilen ve kültür, toplum, eğitim ve dinlence alanındaki gönüllü taahhüdü olan Migros Kültür Yüzdesi tarafından desteklenmektedir. Günümüzde İngiltere başta olmak üzere, Amerika, Kanada, Avustralya, Malta, Güney Afrika, Fransa, Almanya, İspanya ve Japonya’da okulları bulunur, dolayısıyla da İngilizce dışında Fransızca, Almanca, İspanyolca ve Japonca olarak de eğitimleri mevcuttur. Okulun başarı sistemi Akademik Üstünlük, Rehberlik ve Topluluk & Hizmetler üzerine kuruludur. Çevrimiçi yerleşkesi olan my.Eurocentres ile öğrenciler kayıt aşamasından sonra kişisel hesabına erişim sağlayabilirler. Okulun, Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı olan CEFR’a sunduğu katkılarının yanı sıra Eauquals, British Council, EnglishUK, Best UK School Group gibi pek çok önemli akreditasyonları bulunur.

Lunenburg tarihi kent merkezinde yer alan Eurocentres Atlantik Kanada okulu, muhteşem Lunenburg limanına ve sahil kenarındaki ahşap kaldırımlara bakar, doğrudan okyanus kenarında yer alır. Okul, Lunenburg’un gözde mağazalarına, kafelere, müzelere bir kaç dakika mesafededir. Okul şehir merkezindeki UNESCO Dünya Mirası bölgesinin bir parçasını oluşturur ve bir çok modern olanaklarla donatılmıştır. Öğrencilerin kullanımı için ortak alanların yanı sıra abur cubur otomatları, bilgisayar odası ve ücretsiz Wi-Fi mevcuttur.

Okul öğrencilere aile yanı ve yurt konaklaması imkanı sunar. Tüm konaklamalar şehir merkezine ve okula 5 – 20 dakika yürüme mesafesindedir.

Lunenburg

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin