DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

DİL OKULLARI

Eurocentres

Program Adı : Dil Okulları
Kurs Adı : İngilizce
Ülke Adı : Kanada
Şehir Adı : Toronto
Okul Adı : Eurocentres
Web Site : https://www.eurocentres.com/en/language-school-toronto
Süre
Kurs Tipi Ders Saati 4 Hafta 8 Hafta 12 Hafta 24 Hafta 36 Hafta
Gündüz Kursu 20 1312 CAD 2568 CAD 3744 CAD 7152 CAD 10620 CAD
Gündüz Kursu 25 1584 CAD 3136 CAD 4548 CAD 8736 CAD 12888 CAD
Gündüz Kursu 30 1832 CAD 3640 CAD 5400 CAD 10368 CAD 15264 CAD
Kayıt Ücreti : 175 CAD
Aile Yanı : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 237 CA
Yurt : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 195 CA
Havaalanı Transfer Ücreti : --
Konaklama Ayarlama Ücreti : 230 CAD

Kurs Tanımı

1948 yılında kurulmuş olan Eurocentres Vakfı, en yüksek kalitede öğrencilere dil eğitimi sağlamaktadır. Migros’un ana sözleşmesine dahil edilen ve kültür, toplum, eğitim ve dinlence alanındaki gönüllü taahhüdü olan Migros Kültür Yüzdesi tarafından desteklenmektedir. Günümüzde İngiltere başta olmak üzere, Amerika, Kanada, Avustralya, Malta, Güney Afrika, Fransa, Almanya, İspanya ve Japonya’da okulları bulunur, dolayısıyla da İngilizce dışında Fransızca, Almanca, İspanyolca ve Japonca olarak de eğitimleri mevcuttur. Okulun başarı sistemi Akademik Üstünlük, Rehberlik ve Topluluk & Hizmetler üzerine kuruludur. Çevrimiçi yerleşkesi olan my.Eurocentres ile öğrenciler kayıt aşamasından sonra kişisel hesabına erişim sağlayabilirler. Okulun, Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı olan CEFR’a sunduğu katkılarının yanı sıra Eauquals, British Council, EnglishUK, Best UK School Group gibi pek çok önemli akreditasyonları bulunur.

Lunenburg tarihi kent merkezinde yer alan Eurocentres Atlantik Kanada okulu, muhteşem Lunenburg limanına ve sahil kenarındaki ahşap kaldırımlara bakar, doğrudan okyanus kenarında yer alır. Okul, Lunenburg’un gözde mağazalarına, kafelere, müzelere bir kaç dakika mesafededir. Okul şehir merkezindeki UNESCO Dünya Mirası bölgesinin bir parçasını oluşturur ve bir çok modern olanaklarla donatılmıştır. Öğrencilerin kullanımı için ortak alanların yanı sıra abur cubur otomatları, bilgisayar odası ve ücretsiz Wi-Fi mevcuttur.

Okul öğrencilere aile yanı ve yurt konaklaması imkanı sunar. Tüm konaklamalar şehir merkezine ve okula 5 – 20 dakika yürüme mesafesindedir.

Toronto

Ontario eyaletinin başkenti Toronto, Kanada’nın en büyük şehri ve ticaret merkezidir. Genelde İngilizce konuşan nüfusun %54’ünü göçmenler oluşturur. Kanada dünyanın yaşanabilecek en iyi ülkesi, Toronto’da en iyi şehri seçilmiştir. Gelişmiş bir ulaşım ağına sahip olan Toronto, dünyanın en uzun otobanı olan Trans Canada bu şehirdedir. Yeraltında alışveriş merkezleri ve metro istasyonları bulunan şehir, son derece güvenli bir yerdir ve suç oranı oldukça düşüktür.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin