DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

DİL OKULLARI

ILAC

Program Adı : Dil Okulları
Kurs Adı : İngilizce
Ülke Adı : Kanada
Şehir Adı : Toronto
Okul Adı : ILAC
Web Site : www.ilac.com
Süre
Kurs Tipi Ders Saati 4 Hafta 8 Hafta 12 Hafta 24 Hafta 36 Hafta
Gündüz Kursu 30 1120 CAD 2240 CAD 3216 CAD 5088 CAD 7380 CAD
Gündüz Kursu 38 1280 CAD 2560 CAD 3744 CAD 5952 CAD 8712 CAD
Kayıt Ücreti : 150 CAD
Aile Yanı : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 240 CA
Yurt : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 325 CA
Havaalanı Transfer Ücreti : --
Konaklama Ayarlama Ücreti : 195 CAD

Kurs Tanımı

Yıllarına deneyimine sahip ILAC okulu, Kanada’da Vancouver ve Toronto olmak üzere 2 merkezde tam donanımlı 9 butik kampüsleri ile öğrencilere hizmet vermektedir. Languages Canada, ALTO, British Columbia, Bildungsurlaub gibi kurumlarla akreditasyonları ve üyelikleri bulunur. Ayrıca yıllar geçtikçe İngilizce eğitim başarısına istinaden GTA tarafından Consumer Choice Awar’ta 2017 Best Language School in Toronto, Ryugaku Journal tarafından Japan’s Best School Award’ta 2017 Best School Award, Top Choice School Award’ta Top Language School, 2014 Canada’s Best Managed Companies, UED tarafından Best Language School in Canada, St Star Awards’ta English Language School North America ve languagecourse.net’te 2017 Excellence Award ödüllerinin sahibi olmuştur. ILAC, güçlü eğitim programlarıyla dalında ayrıcalık oluşturur. Müfredat programı öğrencilerin akademik ve kariyer istek ve ihtiyaçlarına göre düzenlenebilir.

Toronto’daki okulu şehrin merkezinde olup binanın 4. Katındadır. Öğrencilerin kullanımı için sanat odaları, ortak kullanım alanları, ücretsiz Wi-Fi mevcuttur. Ulaşım araçlarına kolay ulaşımı bulunan okul aynı zamanda öğrencilerin ders dışında pek çok aktiviteye katılabilecekleri bir konumdadır.

ILAC size, okul tarafından özenle seçilen, Kanadalı bir aile ile yaşamanızı tavsiye etmektedir. Aile yani konaklama, ingilizce dil eğitiminizi tamamlamakla kalmayıp Kanada kültürünü yakından tanımanıza ve bir ömür boyu sürecek olan arkadaşlıklar kurmanıza imkan tanımaktadır. Aile yanı konaklama seçeneği dışında, otel, mobilyalı oda veya apartman daireleri konaklaması seçenekleri de mevcuttur.

Toronto

Ontario eyaletinin başkenti Toronto, Kanada’nın en büyük şehri ve ticaret merkezidir. Genelde İngilizce konuşan nüfusun %54’ünü göçmenler oluşturur. Kanada dünyanın yaşanabilecek en iyi ülkesi, Toronto’da en iyi şehri seçilmiştir. Gelişmiş bir ulaşım ağına sahip olan Toronto, dünyanın en uzun otobanı olan Trans Canada bu şehirdedir. Yeraltında alışveriş merkezleri ve metro istasyonları bulunan şehir, son derece güvenli bir yerdir ve suç oranı oldukça düşüktür.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin