DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

DİL OKULLARI

Atlas

Program Adı : Dil Okulları
Kurs Adı : İngilizce
Ülke Adı : İrlanda
Şehir Adı : Dublin
Okul Adı : Atlas
Web Site : www.atlaslanguageschool.com
Süre
Kurs Tipi Ders Saati 4 Hafta 8 Hafta 12 Hafta 24 Hafta 36 Hafta
Gündüz Kursu 20 860 EUR 1600 EUR 2400 EUR 4440 EUR --
Gündüz Kursu 25 1040 EUR 1960 EUR 2940 EUR 5520 EUR --
Kayıt Ücreti : 65 EUR
Aile Yanı : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 215 EU
Yurt : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 250 EU
Havaalanı Transfer Ücreti : 80 EUR
Konaklama Ayarlama Ücreti : 65 EUR

Kurs Tanımı

Dublin’in önde gelen dil okulu olan Atlas Language School, Dublin’in kalbinde yer alır. Portobello House’da, kentin güneyindeki Büyük Kanal’a bakan bir binadadır. Deneyimli ve özverili öğretmenler eşliğinde, gerçek ve konuyla ilgili materyaller kullanılarak işlenen derslerin yanısıra ders sonrasındaki aktivite imkanları da öğrenciler için cezbedicidir.
Öğrencilerin kullanımı için binada ortak alan, kütüphane, bilgisyar odası, bekleme salonu, kafetarya ve ücretsiz internet mevcuttur.

Okul öğrencilere aile yanı ve yurt konaklaması imkanı sunar. İrlanda her zaman misafirperverliği ile ünlü olmuştur, bu anlamda aile yanı konaklamalar İrlanda kültürünü öğrenme ve pratik yapmak için eşsiz bir fırsattır. Yurtlar ise yürüme mesafesinde yer alır, ücretsiz internet imkanı bulunur.

Dublin

İrlanda adasının en büyük kenti olan Dublin, İrlanda Cumhuriyeti’nin başkentidir. Dublin İrlanda’nın idari, ekonomi ve kültür başkentidir. Dublin dünya edebiyatçıları ve edebiyatı ile tanınan bir kenttir. George Bernard, James Joyce, Samuel Beckett, William Butler Yeats,Oscar Wilde,Bram Stoker(Dracula romanının yazarı) gibi dünyada hayranlık uyandırmış edebiyatçılar Dublin’den çıkmıştır. 

Dublin canlı kültürünün yanı sıra sahip olduğu tarihi alanlar ve yapılar, fotoğrafik köyleri, halkulade görkemli kaleleri ve değerli kültür merkezleriyle yüzbinlerce turisti cezbeden kentlerden biridir. Dublin; dünyaca ünlü unsurları içerisinde barındıran renkli, dinamik ve oldukça çeşitli bir kültüre sahiptir. Edebiyat, müzik, galeriler ve müzeler, kentin en önemli kültür hazinelerindendir. Dublin, kent eğlence yaşamına gelince dünyanın başlıca gece hayatı ve eğlence noktalarındandır.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin