DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

DİL OKULLARI

FLS - Saint Peters University

Program Adı : Dil Okulları
Kurs Adı : İngilizce
Ülke Adı : ABD
Şehir Adı : New York
Okul Adı : FLS - Saint Peters University
Web Site : www.fls.net
Süre
Kurs Tipi Ders Saati 4 Hafta 8 Hafta 12 Hafta 24 Hafta 36 Hafta
Gündüz Kursu 24 1640 USD 3280 USD 4620 USD 8640 USD 12780 USD
Gündüz Kursu 30 1720 USD 3440 USD 4920 USD 9240 USD 12960 USD
Gündüz Kursu 36 1780 USD 3560 USD 5220 USD 9480 USD 13320 USD
Kayıt Ücreti : 150 USD
Aile Yanı : ,Çift Kişilik Yarım Pansiyon 250 USD
Yurt : ,Çift Kişilik Tam Pansiyon 375 USD
Havaalanı Transfer Ücreti : 150 USD
Konaklama Ayarlama Ücreti : 200 USD

Kurs Tanımı

Güneşli Kaliforniya sahillerinden Boston’daki tarihi caddelere kadar FLS’in Amerika’daki en popüler lokasyonlarda şubeleri mevcuttur. Hem yetişkinler hem de gençler için pek çok farklı program sunar.

Manhattan’ın 2 mil batısındaki Özel Saint Peter’s University, 50’den fazla lisans, yüksek lisans ve doktora programı sunan bir üniversitedir. Kampüs Jersey şehrinde olup New York Metropolitan bölgesinde sayılmaktadır. Öğrenciler bu kültürel titreşimi sevecekler ve dünyadaki birçok yemek kültüründen örnekler tatma fırsatı bulacaklardır. Ayrıca Hudson Nehri’nin tam karşısındaki Manhattan’ın tüm görülmesi gereken cazibe merkezlerine metro ile kolaylıkla ulaşabilirler. Öğrenciler aynı zamanda kütüphane ve Yenitelli Recreation Life Center gibi kampüs olanaklarından da faydalanabilirler.

FLS öğrencilereine kampüs içinde bulunan ve yemek sunulan yurt konaklamasının yanı sıra pratiklerini geliştirebilecekleri aile yanı konaklama opsiyonu da sunmaktadır.

New York

Hiç uyumayan şehir, Amerikanın Büyük Elması New York, Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens ve Staten Adası olmak üzere beş bölgeden oluşur. 2. Dünya Savaşı’ndan bu yana dünya finansal piyasalarının merkezi olan New York, ünlü ve etkili borsası ile finans kurumlarına da ev sahipliği yapmaktadır.

Amerikanın en belirgin özelliklerinden olan ve insanlarda büyük merak uyandıran çok yönlülük, çok kültürlülük, moda gibi niteliklerin tamamını sadece New York’ta bir arada bulabilirsiniz. Dil eğitimi için New York’u tercih ederseniz ayı zamanda özgürlük anıtını, Times Meydanını, Empire State ve Chrysler binalarını, Rockefeller Merkezini, Bronx Hayvanat Bahçesini, Staten Island Feribotunu, Brooklyn Köprüsünü ve diğer yerleri ziyaret etme fırsatı bulabilirsiniz.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin