DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

YAZ OKULLARI

LTC

Program Adı : Yaz Okulları
Kurs Adı : Junior
Ülke Adı : İngiltere
Şehir Adı : Eastbourne
Okul Adı : LTC
Web Site : www.ltc-english.com
SÜRE Yurt Aile Yanı
2 Hafta 1476 GBP --
3 Hafta 2086 GBP --
4 Hafta 2696 GBP --
+ Hafta -- --

Kurs Tanımı

Genel Bilgiler

18. yüzyıldan kalma bir binada yer alan okul, merkeze oldukça yakın mesafededir. Bina son derece tarihi dokusunda korunmuş olup geniş bir alana sahiptir. Öğrenciler okul dışında da yeşilliğin tadını çıkarabilirler.

Program Merkezi: Eastbourne, İngiltere
Program Tarihi: 09 Haziran – 18 Ağustos 2019
Yaş Aralığı: 10 – 17
Eğitim: Genel İngilizce
Konaklama Seçenekleri: Yurt – Paylaşımlı (10 – 16 yaş) ve Aile Yanı (13 – 17 yaş)
Aktivite Seçenekleri: Kültürel Aktiviteler
Havaalanı Transfer: Gatwick Havaalanı

Program Ücreti: 1476 £ (2 Hafta)  |  2086 £ (3 Hafta)  |  2696 £ (4 Hafta)


Eğitim

Genel İngilizce dersleri sabah 9.00 ile 13.00 arasındadır. Dersler hafta içi düzenlenmekle beraber haftada toplam 20 ders İngilizce eğitim verilmektedir. Öğrencilere modern sınıflarda kaliteli bir eğitim sunarlar.


Konaklama ve Yemekler 

Öğrenciler kampüsünde bulunan yurtlarda kalırlar. Odalarda lavabo bulunmakla beraber banyo ve tuvaletler paylaşımlıdır. Her katta bir veya iki okulundan görevli kalmaktadır. Ayrıca öğrenciler konaklamalarda özenle seçilmiş ve yürüme mesafesindeki aile yanlarında da paylaşımlı odalarda kalabilirler. Konaklamalara sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve akşam yemeği dahildir.

Aktivite ve Geziler

Ders sonrasında öğrenciler için sunulan aktivitelerden bazıları; plaj oyunları, tırmanma, kayak, paintball vb iken akşamları da quiz, disko ve sinema gibi faaliyetlere katılmaktadırlar.

Okul gezileri Cumartesi tam gün ve hafta içi yarım gün geziler şeklinde düzenlenmektedir. Program dahilinde sandal gezisi, Corfe Kalesi, Durlston Country Park, Lulworth Kalesi, Lulworth Cove ve Durdle Door – Jurassic Coast, Tank Müzesi ve Bournemouth şehri vardır.

Havaalanı Transfer

Havaalanı transfer program ücretine dahildir. Program başlangıcı ve bitişi Pazar günleridir.

Eastbourne

Deniz kenarında, huzur dolu ve güvenli ve doğa harikası bir şehirdir. Eastborne kayalıklarından, limanına hatta binalarına evlerine kadar beyaza bürünmüş görünümü ile sizi etkisi altına alacaktır. 

Eastbourne’da tekne gezintisine katılabilir, haziran ayında uluslar arası tenis turnuvasını izleyebilir, yaz aylarında konserlere gidebilir ve Eastbourne’un harika bahçelerinde rüya gibi bir yürüyüşe çıkabilirsiniz. Eğlencelerin ve festivallerin yoğun olduğu bir şehirdir. İngiltere'nin güney  sahil kasabalarından en görkemli olanıdır ve Londra'ya sadece 85 dakika uzaklıktadır.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin