DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

YAZ OKULLARI

St Giles - Oxford Brookes University

Program Adı : Yaz Okulları
Kurs Adı : Junior
Ülke Adı : İngiltere
Şehir Adı : Oxford
Okul Adı : St Giles - Oxford Brookes University
Web Site : www.stgiles-international.com
SÜRE Yurt Aile Yanı
2 Hafta 2050 GBP --
3 Hafta 2985 GBP --
4 Hafta 3920 GBP --
+ Hafta -- --

Kurs Tanımı

Genel Bilgiler

St Giles ilk olarak 1955 yılında Paul ve Diana Lindsay tarafından Londra'da kurulmuştur. O günden bu yana Ingiltere, Amerika ve Kanada gibi dünyanın birçok yerinde merkez açmıştır. Deneyimiyle ve 8 ayrı merkeziyle en büyük uluslar arası dil okullarından biridir. Her yıl 90 farklı ülkeden ortalama 10.000 öğrenci İngilizce öğrenmek veya geliştirmek için St Giles'ı tercih etmektedir.

Kampüs Adı:
Oxford Brookes University
Program Merkezi: Oxford, İngiltere
Program Tarihi: 30 Haziran – 04 Ağustos 2019
Yaş Aralığı: 10 - 17
Eğitim: Genel İngilizce
Konaklama Seçenekleri: Yurt – Paylaşımlı oda
Aktivite Seçenekleri: Sosyal, Kültürel ve Sportif Aktiviteler
Havaalanı Transfer: Heathrow Havaalanları

Program Ücreti: 2050 £ (2 Hafta)  |  2985 £ (3 Hafta)  |  3920 £ (4 Hafta)

Eğitim

İngiltere’nin popüler üniversitelerinden Oxford Brookes University’nin muhteşem kampüsünde eğitim verilmektedir. Okul tarihi Oxford şehir merkezine yakındır. Öğrencilerin haftada 5 gün boyunca toplamda 20 ders (16.7 saat) İngilizce eğitim alırlar. Maksimum 15 kişilik sınıflarda eğitim görmektedirler.


Konaklama ve Yemekler

Öğrenciler Oxford Brookes Üniversitesi’nin yurtlarında paylaşımlı odalarda kalır. Odalar maksimum 5 kişilik olarak belirlenmiştir. Banyolar paylaşımlıdır, çamaşırlar ücretsiz yıkanır ve nevresimler haftada bir kez değiştirilir. Günde 3 öğün yemek programa dahildir.Tüm yemekler okulun kampüslerinde öğrencilere sunulur. Konaklama binası, eğitim binası, yemekhane ve boş alanlarında vakit geçirecekleri alanların hepsi birbirine yakındır ve yürüme mesafesindedir.

Aktivite ve Geziler

Öğrenciler okulun programına bağlı olarak düzenlenen sosyal, sanatsal, kültürel veya sportif aktivitelerden istediklerine katılır. Bu program ile öğrenciler kampüs gezisi yapar ve diğer öğrencilerin tecrübelerinden yararlanırlar. Bunun yanında her öğrenci için film gecesi, oyun gecesi gibi akşam aktiviteleri düzenlenir. Haftada 2 tam gün ve 1 yarım gün gezi programa dahildir. Oxford kolejleri, Londra ve Cambridge gezi programına dahil olan lokasyonlardandır.

Havaalanı Transfer

Havaalanı transfer program ücretine dahildir.Program başlangıç ve bitişi Pazar günleridir.

Oxford

Şehrin içindeki bir çok park, yeşilin tarihi bir dokuyla birleşmesi ile büyüleyici, huzur dolu bir atmosferin yanında, yıl içinde düzenlenen çeşitli etkinlikler ve konserlerle   geceleri öğrencilerinde katılımıyla şehirde renkli görüntüler ortaya çıkmaktadır. Ashmolean Müzesi ve Modern Sanat Müzesi sanat ve tarih meraklıları için tavsiye edilebilecek mekanlardır. 

Cherwell Nehri'nde kano veya gondolla gezinti yapabilir, Oxford Müzesi'nde şehrin tarihi hakkında ayrıntılı bilgi edinebilir, Oxford Üniversitesi'nin çoğu ziyarete açık kolejlerini gezebilir, Shakspeare'in doğum yeri olan Stratford'u gezebilir, üstü açık otobüslerle ya da bisikletlerle şehri gezebilir, Sheldonian Anfitiyatrosu'nda bir etkinlik izleyebilirsiniz. Kısacası Oxford, kaliteli eğitimi güvenli ve hareketli bir öğrenci şehrinde almak isteyenler için iyi bir tercihtir.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin