DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

YAZ OKULLARI

St Giles - Brighton University

Program Adı : Yaz Okulları
Kurs Adı : Junior
Ülke Adı : İngiltere
Şehir Adı : Brighton
Okul Adı : St Giles - Brighton University
Web Site : www.stgiles-international.com
SÜRE Yurt Aile Yanı
2 Hafta 1940 GBP --
3 Hafta 2840 GBP --
4 Hafta 3740 GBP --
+ Hafta -- --

Kurs Tanımı

Genel Bilgiler

St Giles ilk olarak 1955 yılında Paul ve Diana Lindsay tarafından Londra'da kurulmuştur. O günden bu yana Ingiltere, Amerika ve Kanada gibi dünyanın birçok yerinde merkez açmıştır. Deneyimiyle ve 8 ayrı merkeziyle en büyük uluslar arası dil okullarından biridir. Her yıl 90 farklı ülkeden ortalama 10.000 öğrenci İngilizce öğrenmek veya geliştirmek için St Giles'ı tercih etmektedir.

Kampüs Adı: University of Brighton
Program Merkezi: Brighton, İngiltere
Program Tarihi: 30 Haziran – 11 Ağustos 2019
Yaş Aralığı: 13 - 17
Eğitim: Genel İngilizce
Konaklama Seçenekleri: Yurt – Paylaşımlı oda
Aktivite Seçenekleri: Sosyal, Kültürel ve Sportif Aktiviteler
Havaalanı Transfer: Gatwick Havaalanları

Program Ücreti: 1940 £ (2 Hafta)  |  2840 £ (3 Hafta)  |  3740 £ (4 Hafta)


Eğitim

İngiltere’nin popüler üniversitelerinden University of Brighton’ın muhteşem kampüsünde eğitim verilmektedir. Okul pek çok göülmeye değer yerlere yakındır. Öğrencilerin haftada 5 gün boyunca toplamda 20 ders (16.7 saat) İngilizce eğitim alırlar. Maksimum 15 kişilik sınıflarda eğitim görmektedirler.


Konaklama ve Yemekler

Öğrenciler okulun yurtlarında paylaşımlı odalarda kalır. Odalar maksimum 4 kişilik olarak belirlenmiştir. Banyolar paylaşımlıdır, çamaşırlar ücretsiz yıkanır ve nevresimler haftada bir kez değiştirilir. Günde 3 öğün yemek programa dahildir.Tüm yemekler okulun kampüslerinde öğrencilere sunulur. Konaklama binası, eğitim binası, yemekhane ve boş alanlarında vakit geçirecekleri alanların hepsi birbirine yakındır ve yürüme mesafesindedir.

Aktivite ve Geziler

Öğrenciler okulun programına bağlı olarak düzenlenen sosyal, sanatsal, kültürel veya sportif aktivitelerden istediklerine katılır. Bu program ile öğrenciler kampüs gezisi yapar ve diğer öğrencilerin tecrübelerinden yararlanırlar. Bunun yanında her öğrenci için film gecesi, oyun gecesi gibi akşam aktiviteleri düzenlenir. Haftada 2 tam gün ve 1 yarım gün gezi programa dahildir. Londra, Cambridge, Lewes, Seven Sisters National Park gezi programına dahil olan lokasyonlardandır.

Havaalanı Transfer

Havaalanı transfer program ücretine dahildir.Program başlangıç ve bitişi Pazar günleridir.

Brighton

Eğlenceli ve rahat ortamda deniz ve güneşin tadını çıkararak ingilizce öğrenmenize imkan sunacaktır. Royal Pavillon'u ziyaret edebilir, Beachy Head'e çıkıp harika deniz manzarasını izleyebilir,ünlü Brighton Limanı ve Marinası'nı görebilir, üstü açık iki katlı otobüslerle şehir turuna katılabilir, North Laine'de alışveriş yapıp başka hiçbir yerde bulamayacağınız şeyler alabilir, dünyanın en eski su altı müzelerinden olan Brighton SalineCenter'ı gezebilir, Brighton Pier'de geleneksel "fish & chips" ‘in tadına bakabilir ve Corn Exchange'de birçok gösteri ve spor karşılaşmasını izleyebilirsiniz. Rahat ve sıcak arkadaş ortamı içinde aktivite programları ve pratik kazanma olanağı sayesinde hem dilinizi geliştirecek hem de kaliteli zaman geçirmenin tadına varacaksınız.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin