DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

YAZ OKULLARI

Stafford House

Program Adı : Yaz Okulları
Kurs Adı : Junior
Ülke Adı : İngiltere
Şehir Adı : Cambridge
Okul Adı : Stafford House
Web Site : www.studyholidays.com
SÜRE Yurt Aile Yanı
2 Hafta 2175 GBP --
3 Hafta 3075 GBP --
4 Hafta 3975 GBP --
+ Hafta -- --

Kurs Tanımı

Genel Bilgiler

İngiliz dil okulları grubunun bünyesindeki Stafford House okulu her yaş grubundan öğrenciye hitap eden programlar sunar ve dünyanın pek çok ülkesinde ve şehrinde eğitim hizmeti verir. Deneyimli ekibiyle öğrencilerden tam not alan okul çeşitli yaz okulu programlarıyla da dikkat çeker. Farklı şehirlerdeki kurslarında İngilizce derslere ek olarak ekstra ücret karşılığında Art, Drama, Horse Riding, Tennis, Video Games, Arsenal Soccer School, Golf ve Kayaking alanlarında da teknik eğitim vermektedir.

Farklı şehir ve program seçenekleri ile ilgili lütfen bizimle irtibata geçiniz.


Classic Course

Program Merkezi: Cambridge, İngiltere
Program Başlangıç Tarihi: 30 Haziran – 11 Ağustos 2019
Yaş Aralığı: 14 - 17
Konaklama Seçenekleri: Yurt – Tek Kişilik Oda (özel banyolu)
Aktivite Seçenekleri: Sosyal, Kültürel ve Sportif Aktiviteler
Havaalanı Transfer: Heathrow / Stansted Havaalanı

Program Ücreti: 2175 £ (2 Hafta)  |  3075 £ (3 Hafta)  |  3975 £ (4 Hafta)


Eğitim

Öğrenciler Cam Nehri’ne kısa yürüme mesafesinde yer alan CATS College bünyesinde eğitim alırlar. Okul, şehir merkezine 25 dakika yürüme mesafesinde ve Stansted Havaalanına ise 45 dakika mesafededir.

Konaklama ve Yemekler

Kampüs civarındaki yurtlarda konaklarlar. Tek kişilik ve özel banyolu oda seçenekleri sunar.

Aktivite ve Geziler

Öğrenciler okulun programına bağlı olarak düzenlenen sosyal, sanatsal, kültürel veya sportif aktivitelerden istediklerine katılır. Bu program ile öğrenciler kampüs gezisi yapar ve diğer öğrencilerin tecrübelerinden yararlanırlar. Bunun yanında her öğrenci için film gecesi, oyun gecesi gibi akşam aktiviteleri düzenlenir.

Havaalanı Transfer

Havaalanı transfer program ücretine dahildir. Program başlangıç ve bitişi Pazar günleridir.

Cambridge

Dünyanın en köklü üniversitelerinden biri olan Cambridge Üniversitesi'ne ev sahipliği yapan bu kent tam bir öğrenci şehridir. Dünyanın dört bir yanından gelen öğrenci ve turist atmosferinin yanı sıra, Cambridge Üniversitesinin tarihi ve görkemli kolejleri, yemyeşil parkları, gece hayatı, kaliteli restoranları, kültür ve sanat merkezleri de geleneksel İngiliz yaşantısını içerisinde ingilizce dil eğitimi almanıza imkan verir.

Bu kentte ortaçağ yapılarıyla dolu Ely'i ziyaret edebilir, Cambridge Üniversitesi'nin eşsiz Botanik Bahçesi'ni gezebilir,üstü açık çift katlı otobüslerle şehir turu yapabilir, Cambridge teknoloji müzesini gezip dünya teknoloji tarihinin ilginç gelişimini yakından görebilir, Avrupa'nın en seçkin sahnelerinden olan Cambridge Sanat Tiyatrosu'nda güzel bir oyun izleyebilir,Cam Nehri'nde kanoyla gezebilir,Shakspeare Festivali gibi onlarca açık hava festivaline katılabilir, Kilise Kulesi'ne çıkıp Cambridge'i kuşbakışı seyredebilir ve birçok park ve yeşil alanda gönlünüzce güneşlenebilirsiniz. Cambridge Londra'ya yalnızca 1 saat mesafededir.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin