DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

DİL OKULLARI

Stafford House - Cambridge

Program Adı : Dil Okulları
Kurs Adı : İngilizce
Ülke Adı : İngiltere
Şehir Adı : Cambridge
Okul Adı : Stafford House - Cambridge
Web Site : www.staffordhouse.com
Süre
Kurs Tipi Ders Saati 4 Hafta 8 Hafta 12 Hafta 24 Hafta 36 Hafta
Gündüz Kursu 20 1120 GBP 2240 GBP 3120 GBP 5400 GBP 7740 GBP
Gündüz Kursu 25 1280 GBP 2560 GBP 3360 GBP 5880 GBP 8280 GBP
Gündüz Kursu 30 1440 GBP 2880 GBP 3840 GBP 6480 GBP 9360 GBP
Kayıt Ücreti : 50 GBP
Aile Yanı : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 195 GB
Yurt : Tek Kişilik Yemeksiz 190 GB
Havaalanı Transfer Ücreti : 180 GBP
Konaklama Ayarlama Ücreti : 70 GBP

Kurs Tanımı

Okul bu masalsı kentin merkezinde bulunur. Zengin bir kültürle harmanlanmış atmosferi öğrenciler için Cambridge’i her zaman cazip bir lokasyon kılar. Sınıflar modern dizayn edilmiştir. Ayrıca pek çok ünlü ve tarihi yerlere bir kaç dakika yürüme mesafesindedir.
Öğrencilerin kullanımı için ortak alan, bilgisayar odası, çalışma odası, kütüphane, kafeterya, kantin ve ücretsiz internet bulunur.

Okul öğrencilere aile yanında konaklama ya da yurt konaklaması sunar. Aile yanı konaklamaları seçtiğiniz zaman sizin için en uygun olanının yanına yerleştirilirsiniz. Yurtta konaklamayı seçen öğrenciler de uluslar arası bir atmosferde eğlenceli vakit geçirmektedirler.

Cambridge

Dünyanın en köklü üniversitelerinden biri olan Cambridge Üniversitesi'ne ev sahipliği yapan bu kent tam bir öğrenci şehridir. Dünyanın dört bir yanından gelen öğrenci ve turist atmosferinin yanı sıra, Cambridge Üniversitesinin tarihi ve görkemli kolejleri, yemyeşil parkları, gece hayatı, kaliteli restoranları, kültür ve sanat merkezleri de geleneksel İngiliz yaşantısını içerisinde ingilizce dil eğitimi almanıza imkan verir.

Bu kentte ortaçağ yapılarıyla dolu Ely'i ziyaret edebilir, Cambridge Üniversitesi'nin eşsiz Botanik Bahçesi'ni gezebilir,üstü açık çift katlı otobüslerle şehir turu yapabilir, Cambridge teknoloji müzesini gezip dünya teknoloji tarihinin ilginç gelişimini yakından görebilir, Avrupa'nın en seçkin sahnelerinden olan Cambridge Sanat Tiyatrosu'nda güzel bir oyun izleyebilir,Cam Nehri'nde kanoyla gezebilir,Shakspeare Festivali gibi onlarca açık hava festivaline katılabilir, Kilise Kulesi'ne çıkıp Cambridge'i kuşbakışı seyredebilir ve birçok park ve yeşil alanda gönlünüzce güneşlenebilirsiniz. Cambridge Londra'ya yalnızca 1 saat mesafededir.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin