DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

YAZ OKULLARI

FLS - Discover New York

Program Adı : Yaz Okulları
Kurs Adı : Junior
Ülke Adı : ABD
Şehir Adı : New York
Okul Adı : FLS - Discover New York
Web Site : https://goo.gl/JtndP2
SÜRE Yurt Aile Yanı
2 Hafta -- --
3 Hafta 4625 USD --
4 Hafta -- --
+ Hafta -- --

Kurs Tanımı

FLS International, 1986 yılından bu yana dünyanın bir çok farklı ülkesinden eğitim için gelen öğrencilerine yüksek standart İngilizce eğitimi sunar. Yıl boyunca Amerika’nın prestijli üniversite ve kolejlerinde İngilizce eğitim ve test hazırlık programları veren FLS, yaz döneminde de farklı konu içerikleri sunan yaz kampı programlarıyla öğrencilerine unutulmaz bir deneyim kazandırır.


Discover New York

Program Merkezi: Saint Peter’s University
Program Tarihi: 23 Haziran – 14 Temmuz
Yaş Aralığı: 13+
Eğitim: İngilizce
Konaklama Seçenekleri: Kampüs Yurdu
Aktivite Seçenekleri: Sosyal ve Kültürel Aktiviteler
Havaalanı Transfer: New York Havaalanları

Program Ücreti: 4625 $ (3 Hafta)

Eğitim

Öğrenciler seviyesine göre sınıflara yerleştirilir ve uzman öğretmenlerden haftada 18 ders genel İngilizce eğitimi alır. Eğitim Saint Peter’s University kampüsünde gerçekleşir. Aşağı Manhattan’a yalnızca 15 dakika mesafededir.

Konaklama ve Yemekler

Öğrenciler okulun kampüs yurdunda paylaşımlı olarak kalırlar. Haftaiçi kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği, Cumartesi günleri brunch ve Pazar günleri de brunch ile akşam yemeği alırlar. Hepsi pogram ücretine dahildir.

Aktivite ve Geziler

Öğrenciler derslerden sonra okulun sunduğu çeşitli aktivite ve gezi programlarına katılır. Örnek geziler; Statue of Liberty, Metropolitan Museum of Art, Museum of Natural History, Lower Manhattan, Newport Centre Shopping, New York Harbor curise, Central Park, Columbia University, Jersey Shore, Times Square, Museum of Modern Art vb’den oluşur.

Havaalanı Transfer

Havaalanı transfer ücreti programa dahildir. Program başlangıcı Pazar, bitişi Cumartesi günleridir.

New York

Hiç uyumayan şehir, Amerikanın Büyük Elması New York, Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens ve Staten Adası olmak üzere beş bölgeden oluşur. 2. Dünya Savaşı’ndan bu yana dünya finansal piyasalarının merkezi olan New York, ünlü ve etkili borsası ile finans kurumlarına da ev sahipliği yapmaktadır.

Amerikanın en belirgin özelliklerinden olan ve insanlarda büyük merak uyandıran çok yönlülük, çok kültürlülük, moda gibi niteliklerin tamamını sadece New York’ta bir arada bulabilirsiniz. Dil eğitimi için New York’u tercih ederseniz ayı zamanda özgürlük anıtını, Times Meydanını, Empire State ve Chrysler binalarını, Rockefeller Merkezini, Bronx Hayvanat Bahçesini, Staten Island Feribotunu, Brooklyn Köprüsünü ve diğer yerleri ziyaret etme fırsatı bulabilirsiniz.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin