DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

YAZ OKULLARI

St Giles - St Andrews College

Program Adı : Yaz Okulları
Kurs Adı : Junior
Ülke Adı : Kanada
Şehir Adı : Toronto
Okul Adı : St Giles - St Andrews College
Web Site : goo.gl/KTS8xr
SÜRE Yurt Aile Yanı
2 Hafta 3940 CAD --
3 Hafta 5830 CAD --
4 Hafta 7720 CAD --
+ Hafta -- --

Kurs Tanımı

Genel Bilgi

St. Giles, 1955’ten bu yana dünyanın dört bir tarafından gelen öğrencilerine deneyimli kadrosuyla kaliteli bir İngilizce eğitimi vermektedir. Londra’nın merkezinde kurulan ilk okulunun ardından dünyaya açılan St. Giles günümüzde İngiltere, Amerika, Kanada ‘da dil eğitimi vermeye devam etmektedir. 

St. Andrew’s College

St. Giles Toronto, Kanada’nın önde gelen bağımsız okullarından biri olan St. Andrew’s College kampüsünde yer alır. St. Andrew’s College tarihi mimari yapısı, modern eğitim olanakları ve yemyeşil kampüsü ile öğrencilerine unutulmaz bir yaz sunar. Bunun yanında öğrenciler okulun yüzme havuzu, sanat merkezini, açıkhava sporları için oyun alanı ve kapalı spor salonunu kullanabilir. Okul Toronto merkezine sadece 40 dakika uzaklıktadır. 

Program Merkezi: Toronto, St Andrew’s College
Program Tarihi: 30 Haziran – 28 Temmuz 2019 
Yaş Aralığı: 9 – 17
Eğitim: Genel İngilizce 
Konaklama Seçenekleri: Yurt – Çift Kişilik Oda
Aktivite Seçenekleri: Sosyal, Sanatsal ve Kültürel Aktiviteler
Havaalanı Transfer: Toronto Pearson Havaalanı
Custodian Letter Ücreti : CA$ 50 

Program Ücreti: 3940 CAD (2 Hafta)  |  5830 CAD (3 Hafta)  |  7720 CAD (4 Hafta)

Eğitim

Öğrenciler haftada 5 gün 20 ders Genel İngilizce eğitimi alırlar. Öğrencilerin İngilizce becerilerini geliştirmek hedeflenir. Kurs sonunda öğrenciler katılım sertifikası alma şansına sahip olur. Bunun yanında öğrenciler okulun sunduğu seçmeli dil seminerleri ve perfprmans sanatları derslerine de katılabilir. 

Konaklama ve Yemekler

Öğrencilerin yurtları eğitim binalarına yürüme mesafesindedir. Öğrenciler çift kişilik veya daha fazla öğrenciyle paylaşımlı odalarda kalır. Duş ve tuvaletler ise paylaşımlıdır. Yemekler kampüsteki yemekhanede öğrencilere sunulur. Öğrenciler ücretsiz olarak çamaşırlarını yıkayabilir ve odalarında wifi ile internete bağlanabilir. Günde 3 öğün yemek program dahilindedir.

Aktivite ve Geziler

Öğrenciler derslerden sonra ve akşamları okulun hazırladığı programa bağlı olarak sosyal, kültürel ve sportif aktivitelere katılabilir. Bunun yanında öğrenciler için hafta 2 tam gün ve 3 yarım gün geziler düzenlenir: Niagara Falls’ta helikopter turu, CN Tower, Casa Loma, Canada’s Wonderland. 

Havaalanı Transfer

Ek ücret karşılığında havaalanı transfer hizmeti verilir. Program başlangıcı ve bitişi Pazar günleridir.

Toronto

Ontario eyaletinin başkenti Toronto, Kanada’nın en büyük şehri ve ticaret merkezidir. Genelde İngilizce konuşan nüfusun %54’ünü göçmenler oluşturur. Kanada dünyanın yaşanabilecek en iyi ülkesi, Toronto’da en iyi şehri seçilmiştir. Gelişmiş bir ulaşım ağına sahip olan Toronto, dünyanın en uzun otobanı olan Trans Canada bu şehirdedir. Yeraltında alışveriş merkezleri ve metro istasyonları bulunan şehir, son derece güvenli bir yerdir ve suç oranı oldukça düşüktür.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin