DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

DİL OKULLARI

Oxford English Centre

Program Adı : Dil Okulları
Kurs Adı : İngilizce
Ülke Adı : İngiltere
Şehir Adı : Oxford
Okul Adı : Oxford English Centre
Web Site : www.oxfordenglish.co.uk
Süre
Kurs Tipi Ders Saati 4 Hafta 8 Hafta 12 Hafta 24 Hafta 36 Hafta
Gündüz Kursu 20 1240 GBP 2320 GBP 3480 GBP 6720 GBP 10080 GBP
Gündüz Kursu 30 1520 GBP 2760 GBP 4140 GBP 7680 GBP 11520 GBP
Kayıt Ücreti : 95 GBP
Aile Yanı : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 200 GB
Yurt : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 265 GB
Havaalanı Transfer Ücreti : --
Konaklama Ayarlama Ücreti : --

Kurs Tanımı

Oxford English Centre 1979 yılında kurulmuştur. British Council akreditasyonuna sahip olan okul aynı zamanda IALC ve EnglishUK üyesidir. Bir zincirin parçası olmayan okul sıcak atmosferiyle, deneyimli eğitmenleriyle öğrencilerimiz için keyifli bir eğitim ortamı sunmaktadır.

Şehir merkezine yürüyerek 10 dakika uzaklıkta olan okulumuzda genel ingilizce, akademik yıl, iş ingilizcesi, sınav hazırlık, hukuk ingilizcesi, tıp ingilizcesi, grup kursları ve çoçuklar için programlar mevcuttur.

Konaklama departmanı öğrencilerin isteklerine en uygun aile yanı konaklamasını ayarlamaktadır.

Oxford

Şehrin içindeki bir çok park, yeşilin tarihi bir dokuyla birleşmesi ile büyüleyici, huzur dolu bir atmosferin yanında, yıl içinde düzenlenen çeşitli etkinlikler ve konserlerle   geceleri öğrencilerinde katılımıyla şehirde renkli görüntüler ortaya çıkmaktadır. Ashmolean Müzesi ve Modern Sanat Müzesi sanat ve tarih meraklıları için tavsiye edilebilecek mekanlardır. 

Cherwell Nehri'nde kano veya gondolla gezinti yapabilir, Oxford Müzesi'nde şehrin tarihi hakkında ayrıntılı bilgi edinebilir, Oxford Üniversitesi'nin çoğu ziyarete açık kolejlerini gezebilir, Shakspeare'in doğum yeri olan Stratford'u gezebilir, üstü açık otobüslerle ya da bisikletlerle şehri gezebilir, Sheldonian Anfitiyatrosu'nda bir etkinlik izleyebilirsiniz. Kısacası Oxford, kaliteli eğitimi güvenli ve hareketli bir öğrenci şehrinde almak isteyenler için iyi bir tercihtir.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin