DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

YAZ OKULLARI

LAL - IELS Language Centres

Program Adı : Yaz Okulları
Kurs Adı : Junior
Ülke Adı : Malta
Şehir Adı : Sliema
Okul Adı : LAL - IELS Language Centres
Web Site : www.lalschools.com
SÜRE Yurt Aile Yanı
2 Hafta -- 1510 EUR
3 Hafta -- 2190 EUR
4 Hafta -- 2870 EUR
+ Hafta -- --

Kurs Tanımı

Genel Bilgiler

İngiltere, İrlanda, Amerika ve Malta lokasyonlarında yaz dönemlerinde 13 – 17 yaş arası öğrencilere dil eğitimi programları sunan LAL, öğrencilerin okulda aldığı dil eğitimini aktivite ve çeşitli gezi programları ile pratiğe dökmesini amaçlar Malta yaz okulu, popüler bir sahil kasabası olan Sliema ‘dadır. Okulda, açık plan bir bekleme salonu ve resepsiyon, ferah sınıflar, öğrencilerin arkadaşlarıyla zaman geçirebileceği büyük bir bahçe bulunmaktadır.


Program Merkezi: Sliema, Malta
Program Tarihi: 30 Haziran – 14 Temmuz
Yaş Aralığı: 13 – 17
Eğitim: İngilizce
Konaklama Seçenekleri: Aile Yanı – Tek Paylaşımlı Oda
Aktivite Seçenekleri: Sosyal ve Sportif Aktiviteler
Havaalanı Transfer: Malta Uluslararası Havaalanı
Program Ücreti: 1510 € (2 Hafta)  |  2190 € (3 Hafta)  |  2870 € (4 Hafta)


Eğitim 

Öğrencileri İngilizce iletişim kurma konusunda teşvik eden bir eğitim programı sunulmaktadır. Öğrenciler seviyeleri ne olursa olsun okuma, dinleme, yazma ve konuşma eğitimi alır ve bu konularda pratik yapar. Dersler iki bölüm olarak işlenir. İlk derste öğrenciler Genel İngilizce eğitimi alırken İkinci derste çeşitli projeler hazırlar ve böylelikle iletisim becerilerini geliştirir. 

Konaklama ve Yemekler

Öğrenciler özenle seçilmiş ailelerin yanlarına yerleştirilirler ve tek kişilik veya paylaşımlı odalarda kalabilirler.Her odada yatak, gardrop ve çalışma masası mevcuttur. Banyo paylaşımlıdır. Okula mesafeleri maksimum 30 dakika yürüme mesafesinde olur. Çamaşırları oldukça uygun bir ücret karşılığında yıkanır. Çarşaflar haftada 1 değiştirilir. Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği ücrete dahildir.

Aktivite ve Geziler

Öğrenciler okulun hazırladığı programa bağlı olarak derslerden sonra, akşamları ve gün boyu süren çeşitli aktivitelere katılır. Zumba, su oyunları, bowling, macera parkı, barbekü aktvitelerden bazılarıdır.

Havaalanı Transfer

Havaalanı transfer okulun sunduğu konaklamayı tercih eden öğrenciler için ücrete dahildir.

Sliema

Sliema'dan adanın gezilip görülecek yerlerine, tatil bölgelerine ve kumsallarına gitmek gayet kolaydır, ayrıca gece kulübü bölgesi olan St Julian's yalnızca 10 dakikalık otobüs yolculuğu mesafesindedir. Okullara yürüyüş mesafesinde birçok mağaza, kafe ve restoranın bulunduğu Sliema, hem öğrenciler hem de orada yaşayanlar için pek çok imkân sunar. Eğlence caddesine ideal mesafede bulunan bu yerde, körfezden başlayarak hareketli St Julian's'a ve oranın çeşitli restoranlarına, barlarına, kafelerine ve diskolarına doğru akşam yürüyüşü yapan şehir sakinlerine katılabilirsiniz.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin