DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

YAZ OKULLARI

Frances King School

Program Adı : Yaz Okulları
Kurs Adı : Junior
Ülke Adı : İrlanda
Şehir Adı : Dublin
Okul Adı : Frances King School
Web Site : www.francesking.com
SÜRE Yurt Aile Yanı
2 Hafta 1510 EUR --
3 Hafta 2190 EUR --
4 Hafta 2870 EUR --
+ Hafta -- --

Kurs Tanımı

Genel Bilgiler

1973 yılında Londra merkezde kurulmuş olan Frances King, Londra’nın bilinen en kaliteli dil okulları arasında yer almaktadır. Frances King School of English, British Council, English UK ve az sayıda İngiliz dil okulunun sahip olduğu Quality English eğitim ve kalite akraditasyonlarına sahiptir.Frances King yaz dönemi kamp programını Londra’nın elit bölgelerinden biri olan Kensington’da bulunan University of London’ın bünyesindeki Heythrop College’da gerçekleştirmektedir.

Program Merkezi: Dublin, İrlanda
Program Tarihi: 23 Haziran – 21 Temmuz 2019
Yaş Aralığı: 12 - 17
Eğitim: Genel İngilizce
Konaklama Seçenekleri: Aile Yanı
Aktivite Seçenekleri: Kültürel Aktiviteler
Havaalanı Transfer: Dublin Havaalanı

Program Ücreti: 1510 € (2 Hafta)  |  2190 € (3 Hafta)  |  2870 € (4 Hafta)

Eğitim

Genel İngilizce dersleri sabah 9.00 ile 13.00 arasındadır. Öğrenciler haftada 20 ders Genel İngilizce programı alırlar. Haftada 1 gün öğleden sonra takım çalışması, kalabalığa hitap, fikir beyan etme ve tartışma konularını içeren Young Leader seminerlerine katılırlar. Okul irlanda’da Dalkey olarak bilinen bölgede yer alır ve şehir merkezine trenle 25 dakika mesafededir. Sahile ise dakika yürüyüş uzaklığındadır.

Konaklama ve Yemekler

Özenle seçilmiş ailelerde konaklama imkanı sunulur. Aileler genellikle yürüme mesafesindedir, yürüme mesafesinde olmayanlar için ise okul tarafından otobüs / metro kartı verilir. Her ailede maksimum 3 öğrenci bulunur, öğrenciler farklı ülkelerden gelen ve aynı cinsiyette olan yaşıtlarıyla odaya yerleştirilirler. Aileler günde 3 öğün sağlar, Aktivite olan günlerde ise öğle yemeği paket olarak yanlarına verilir.

Aktivite ve Geziler

Öğrenciler öğleden sonra ve akşam sosyal ve kültürel aktivitelere katılırlar. Ayrıca hafta sonu 1 tam gün gezi programı ücrete dahildir. Kilkenny Kalesi, Powerscourt Townhouse Gardens, Glendalough, The Cliffs of Moher ve The Giant’s Causeway gezi lokasyonlarındandır.

Havaalanı Transfer

Havaalanı transfer program ücretine dahildir. Program başlangıcı Pazar, bitişi Cumartesi günleridir.

Dublin

İrlanda adasının en büyük kenti olan Dublin, İrlanda Cumhuriyeti’nin başkentidir. Dublin İrlanda’nın idari, ekonomi ve kültür başkentidir. Dublin dünya edebiyatçıları ve edebiyatı ile tanınan bir kenttir. George Bernard, James Joyce, Samuel Beckett, William Butler Yeats,Oscar Wilde,Bram Stoker(Dracula romanının yazarı) gibi dünyada hayranlık uyandırmış edebiyatçılar Dublin’den çıkmıştır. 

Dublin canlı kültürünün yanı sıra sahip olduğu tarihi alanlar ve yapılar, fotoğrafik köyleri, halkulade görkemli kaleleri ve değerli kültür merkezleriyle yüzbinlerce turisti cezbeden kentlerden biridir. Dublin; dünyaca ünlü unsurları içerisinde barındıran renkli, dinamik ve oldukça çeşitli bir kültüre sahiptir. Edebiyat, müzik, galeriler ve müzeler, kentin en önemli kültür hazinelerindendir. Dublin, kent eğlence yaşamına gelince dünyanın başlıca gece hayatı ve eğlence noktalarındandır.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin