DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

Adelaide

Güney Avustralya'nın büyülü başkenti Adelaide, Gulf St Vincent sahilinin tam ortasında ve yeşilliklerle çevrilmiş bir alanda kurulmuştur. Avustralya'nın kültürel başkenti olarak da anılan bu şehir, hemen göze çarpan taş binaları ile ülkenin pırıltılı tarihini yansıtan gizemli bir hava taşımaktadır. Bu şehirde muhteşem müzeler ve sanat galerileri, çok iyi korunmuş bir mimari, huzur veren park ve bahçeler bulabilirsiniz.

Adelaide Dil Okulları Fiyat Listesi

Brisbane

Avustralya'nın en çok güneş alan eyaleti olan Queensland'ın başkenti, ülkenin turizm lideri olmasi ve 2000 yıllardan itibaren, Avustralya devletinin bütün bilişim yatırımlarını Brisbane'a kaydırması sayesinde Avustralya'nın en hızlı büyüyen kenti haline donüşmüştür. Brisbane Avustralya'nın en uzun kumsalları, Warner Bros Film stüdyoları, dünyaca ünlü Brisbane Open Tenis Turnuvası, Indy Car Racing araba yarışlarına da ev sahipliği yapar.

Brisbane, modern binaları ve tesisleriyle tam bir metropoldür. Kilometrekare başına 379 insan düşmesi nedeniyle Sydney'den daha rahattır. Brisbane nüfusunun yaş ortalamasi 35'tir. Nüfusun %20’si ise göçmenlerden oluşur.

Brisbane Dil Okulları Fiyat Listesi

Cairns

Muhteşem tropik yağmur ormanlarına ve egzotik kumsallara ev sahipliği yapan Avustralyanın kuzey bölgesinde bulunmaktadır. Küçük bir şehir olmasına karşın zengin ve kozmopolit bir yapıya sahiptir ve kış mevsiminde bile güneşli geçen iklimi rahatlatıcı bir atmosfere sahiptir. Cairns Avustralya'nın en önemli turist ve tatil merkezlerinden biridir. Avustralya'nın en önemli özelliklerinden biri olan ve uzaydan bile görülebilecek büyüklükteki nadir doğa harikalarından biri olan mercan adaları bu bölgede bulunmaktadır. Eğlenceli gece yaşamıyla da dikkat çeken bir şehirdir.

Cairns Dil Okulları Fiyat Listesi

Gold Coast

Geniş kumsalları, Venedik misali kanalları, gökdelenleri, ve hiç durmayan gece hayatı ile ülkenin cazibe merkezlerindendir. Pek çok Hollywood ve Bollywood (Hint sinemasi) filmleri Gold Coast'ta çevrilmistir. Dünyanın en yüksek yerleşim gökdeleni Gold Coast'tadır. Futbol, Gold Coast’ta çok popüler bir spordur. Dünyaca ünlü futbolculardan Jason Culina, Craig Moore, Liverpool'lu efsane Robbie Fowler ve Galatasaray'ın eski oyuncusu Ufuk Talay Queensland takımlarında oynamaktadırlar.

Gold Coast Dil Okulları Fiyat Listesi

Melbourne

Avustalya’nın Victoria eyaletinin başkenti ve ülkenin en kalabalık ikinci şehridir. 2002-2004 yıllarında The Economist dergisi tarafından düzenlenen dünyanın en yasanabilir şehirleri anketinde, kültürel nitelik, iklim, yaşam maliyeti, sağlık ve suç oranı gibi sosyal koşullar bakımından birincilik derecesi Melbourne’e verilmiştir. Avustralya’nın spor kenti olarak adlandırılan Melbourne, Melbourne Bahar At Yarışları Festivali, Avustralya Formula 1 Grand Prix, Avustralya Açık Tenis Turnuvası ve AFL Büyük Finali gibi ülkenin büyük spor müsabakalarına ev sahipliği yapmaktadır.

Melbourne Dil Okulları Fiyat Listesi

Perth

Avustralya'da, Batı Avustralya eyaletinin başkentidir. Batı Avustralya içinde farklılıklar barındıran büyük bir eyalettir. Temiz ve kozmopolit Perth ile onun şirin limanı Fermantle, kuzeydeki ıssız bölgelerde yer alan dağlar ve çöller, Avustralya topraklarının büyük bir bölümünü oluşturur. Türkiye'nin neredeyse 20 katı kadar büyüklüktedir.

Perth eğlenmeyi seven genç ve dinamik bir nüfusa sahiptir. 

Burda insanlarla tanışmanın en iyi yolu plajlarda takılmak, jogging yapmak ya da en moda publara gitmekten geçer. Sabah okulunuza gidip öğleden sonralarınızı plajda güneşlenerek yada spor yaparak geçirebilir, akşamları yerel grupları ya da başka müzisyenleri dinleyebilir, civardaki insanlarla tanışabilirsiniz.

Perth Dil Okulları Fiyat Listesi

Sydney

Avusturalya'nın en eski şehri olan Sidney; kültürü, dünyanın en büyük doğal limanı olan Sidney Limanı ve sahilleriyle gidilebilecek en güzel turistik şehirlerden biri olarak kabul edilmektedir. Avusturalya'nın resmi başkenti olmamasına karşın birçok açıdan ülkenin en önemli kentidir. Sidney birçok açıdan ülkenin en önemli kenti sayılır. Bu açılardan biri de gece hayatının renkliliğidir. Sidney'de gece hayatı çok renklidir. Özellikle Oxford Caddesi gece hayatının en eğlenceli geçtiği yerlerden biridir.

Opera Binası, uzun yıllar boyunca şehrin gemicilik merkezi olan Circular Rıhtım'da bulunur ve  20. yüzyılın en ünlü ve değişik yapılarından kabul edilir. Operaya ilgi duymayanları bile ilginç mimarisiyle kendisine çekmeyi başarmıştır. Mevsimlik opera gösterimlerinin yanında; bale, tiyatro, film ve klasik müzik performanslarına da evsahipliği yapmaktadır.Sidney Köprüsü, Sidney'i ve Avusturalya'yı simgeleyen en önemli yapılardan biridir.

Sidney Limanı, şehrin en ünlü yerlerinden biridir ve tadını çıkartmanın birçok yolu vardır; bir yat gezisi yaparak limanı dolaşmak, yemek yerken manzaraya hayran kalmak veya feribotla suyun üstünden limanı seyire dalmak bunlardan sadece bazılarıdır.

Sydney Dil Okulları Fiyat Listesi

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin

Tüm Hakkı Saklıdır  © 2018 | Bir Horizon Eğitim Grubu kuruluşudur.