DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

Cannes

Fransız Rivierasının gözbebeği Cannes şehri otelleri, casinoları, plajları ve dünyanın en prestijli festivallerinden biri olan ‘Cannes Film Festivali’ ile her daim turistlerin akınına uğrayan bir şehirdir. Film Festivali 1939’dan beri her yıl mayıs ayında yapılmaktadır.

Cannes Dil Okulları Fiyat Listesi

La Rochelle

La Rochelle Dil Okulları Fiyat Listesi

Nice

Güney Fransa'da, Akdeniz sahilinde, Marsilya ile Cenova arasında yer alan bir şehirdir. Ülkenin en önemli turizm merkezlerindendir. Fransa'nın beşinci büyük şehridir. 
Nice şehrinin simgesel mekanı Promenade des Anglais, Akdeniz boyunca uzanan canlı bir yürüyüş yoludur. 

Castle Tepesine kadar yapılacak bir yürüyüş, şehrin bir manzarasını, Melekler Koyunu, taşlı sahilleri ve Cote d'Azur’a adını veren azur mavisi suları görmekle ödüllendirilir. Sahilden yükselen tepeler arasına dar sokaklar, kırmızı tuğlalı çatılar, kiliseler, açık hava pazarları, al fresco restoranları, parklar ve düzinelerce müze gömülmüştür. Koy, hava karardıktan sonra Nice şehrinin hareketli gece hayatına eşlik edercesine yanıp söner.

Nice Dil Okulları Fiyat Listesi

Paris

Paris Fransa'nın başkentidir. İle-de-France Bölgesi'nin kalbi Paris, Kuzey Fransa'daki Seine Nehri üzerinde yer alır. Paris, Fransa'nın en önemli ekonomi merkezidir ve dünyanın başlıca 4 global şehrinden biri olarak bilinir.Tüm dünyada anıtları, sanatsal ve kültürel yaşamı ile tanınmış olan Paris aynı zamanda dünya tarihinde önemli bir şehir olmakla birlikte, başlıca ekonomik ve politik merkezler arasında yer almakta ve uluslararası taşımacılığın geçiş noktalarından birini oluşturmaktadır. 

Moda ve lüksün dünya başkentidir ve "Işık Şehir" (Ville de Lumière) diye de anılmaktadır. 1887 ile 1889 yılları arasında Mimar Gustave Eiffel tarafından inşa edilen Eiffel Kulesi Fransa ve Paris'in sembolüdür. Kuleden Paris'in tüm manzarasına hakim olabilirsiniz. Ayrıca Fransız gotik mimarisinin önemli örneklerinden biri olan Notre Dame Katedrali de kentin diğer tarihi ve mimari değeri büyük eserlerindendir. Paris,iyi yemek yapma ve yeme sanatı ile ünlüdür. Geleneksel Fransız mutfağının tatlarını sunan yüzlerce restorant ve kafenin kendine has atmosferi ve tarzı vardır.

Paris Dil Okulları Fiyat Listesi

Amboise

Amboise Dil Okulları Fiyat Listesi

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin

Tüm Hakkı Saklıdır  © 2018 | Bir Horizon Eğitim Grubu kuruluşudur.