DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

Atina

Yunanistan'ın başkenti Atina,aynı zamanda ülkenin en büyük kentidir. Ülkenin ekonomik, kültürel ve ulusal merkezidir. Uygar dünyanın demokrasi ve özgürlüğü sembolize eden kenti olarak anılan Atina batı dünyası uygarlığının da beşiği olarak nitelendirilir. Antik kalıntılar kente ait en önemli kültürel ve tarihi mirası meydana getirir. Kozmopolit bir kent olan Atina özellikle Hellenistik kültürün etkileri altındadır. 

Her yıl yapılan Hellen Festivali bu kültürün en güzel örneğidir. Atina aynı zamanda Avrupa'nın sanat sembollerinden biridir. Rembetika antik Yunan müziğinin en güzel örneğidir. Tavernalar Atina eğlence hayatının, vazgeçilmez unsurudur. Atina'nın gece yaşamında her türlü eğlence alternatifi vardır. Kentte bulunan çok sayıda ve çok çeşitli eğlence mekanı, gece hayatının sınırsız alternatiflerinin yaşandığı yerlerdir. Yunan mutfağı çok zengin bir Akdeniz menüsüne sahiptir. Atina her türlü lezzetli geleneksel yemeğin sunulduğu tavernalarla dolup taşmaktadır. Atina Japon şusisi, Hindistan lezzetleri, içecekleri ve antik Yunan şarapları ile sizlere çok farklı tatlar sunar.

Atina Dil Okulları Fiyat Listesi

Chania

Girit adasının en güzel ve el değmemiş şehri olan Chania  aynı zamanda Yunanistan’ın en güzel sahillerine sahiptir.Turistik açıdan çok canlı ve hareketlidir ve her yıl binlerce turiste ev sahipliği etmektedir.

Chania Dil Okulları Fiyat Listesi

Selanik

Selanik, Yunanistan'ın ikinci büyük kenti ve Yunan Makedonyası bölgesinin yönetim merkezidir. Selanik’in simgesi olan Beyaz Kule Osmanlılar Döneminde inşa edilmiş. Osmanlılar döneminde bir ara hapishane olarak kullanılan kule günümüzde müze olarak kullanılıyor. Aristoteles Meydanı Selanik’in en önemli meydanıdır.

Burayı ziyaret eden her yaşta, her kesimden, herkes kendine hitap edecek her şeyi bulabileceği bir meydan, kafeler, alışveriş yerleri, barlar, kitapçılar, bankalar, oteller v.s. hepsini meydan etrafında bulmak mümkün. Cumhuriyetin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün, Şair-Yazar Nazım Hikmet’in, Kurtuluş Savaşı Komutanları’ndan Refet Bele’nin, Kurtuluş Savaşı'nda Yunanlı işgalcilere ilk kurşunu atan gazeteci Hasan Tahsin’in ve Ülkemize hizmet etmiş birçok; şair, yazar, yayıncı, gazeteci, tarihçi, sosyolog, felsefeci, dil yalımcısı, matematikçi, siyaset adamı, Türkolog gibi birçok önemli konularda insan yetiştirmiştir.

Selanik Dil Okulları Fiyat Listesi

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin

Tüm Hakkı Saklıdır  © 2018 | Bir Horizon Eğitim Grubu kuruluşudur.