DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

Alicante

Valensiya'nın güneyinde bulunan şehir. Tarihi bir Akdeniz limanına sahiptir. Şehir İspanya'nın en hızlı büyüyen şehirlerinden biri olup ekonomisi turizme bağlıdır.

Alicante Dil Okulları Fiyat Listesi

Barcelona

Barcelona şehri İspanyanın Akdeniz kıyısında bulunan ekonomik ve sosyal olarak en önemli yere sahip şehridir. Şehir aynı zamanda modern mimarinin baş kenti olarak da adlandırılır. Son 10 senedir yapılan yapılar şehrin bu adı almasında etkili olmuştur. Barselona İspanya'nın Katalonya özerk bölgesinin başkentidir.Yaygın dil Katalanca’dır. Katalan Bölgesinin başkenti konumundaki Barselona, tarihi, sanatı,mimarisi, eğlencesi ile unutulmaz bir kentir. Barselona'nın geçmişinin İspanya'dan daha eski olması ilginçtir. 9.Yüzyılda Katalan bir asilzade aile tarafından kurulmuştur.

Barcelona'da nereye gitmeli, ne yapmalı diye düşünmeyin. Gündüzleri, şehrin en fazla turistik ziyaret alanı Catalunya sanat müzesini ziyaret edebilir, Montjuic dağına çıkabilir, Gotik mimari sanatının en güzel örneği katedrallerin fotoğrafını çekebilir, Catalonya sanat müzesinde Catalonya bölgesinde gotik dönem eserlerinin sergilendiği bu müze de aynı döneme ait ağaç oyma çalışmalarınıda görebilirsiniz.

Ayrıca Picasso müzesinde Picassonun en önemli eserlerini bu müzede görmeniz mümkün. Geceleri , Flamenko müzik eşliğinde eğlencenin doruklarına ulaşabilir, muhteşem geceler geçirebilirsiniz. Kentlerin özgün renkleri vardır...Onları renkleri ile anımsarsınız. Barcelona için bu renkler "kırmızı ve siyah"...Akşam olunca cafe ve barlarla dolu caddelere bir çıkın; siz de bu iki rengin farkına varacaksınız!..Bu zengin kültürlerle yoğrulmuş güzel ülkede ispanyolca öğrenirken aynı zamanda ispanyol kültürü ile yakından tanışabilirsiniz. Barcelona’nın sokaklarında dolaşırken kendinizi bir açık hava müzesinde geziyor gibi hissedeceksiniz.

Barcelona Dil Okulları Fiyat Listesi

Granada

İspanya'nın Endülüs eyaletinde bulunan bir şehirdir. Endülüs Emevileri'nden kalan El Hamra Sarayı ile ünlüdür.

Granada Dil Okulları Fiyat Listesi

Madrid

İspanya'nın başkenti ve yönetim merkezidir. İber Yarımadası'nın orta kesiminde yer alır. Zengin tarihi mirasının yanısıra canlı bir kültür ve sanat merkezi olarak da önem taşır. Gelişmesi ve ülke ekonomisinde ağırlıklı bir rol kazanması yakın tarihe rastlar. Sanat, Avrupa ruhu, müzik, Latin dilleri, şarap, Don Kişot, modernizm ve de mimari Madrid'in kısa bir özeti diyebiliriz. Madrid'de Avrupa'nın en önemli avlularından biri olan Plaza Mayor'a doğru kargacık burgacık sokaklarda ilerlerken, çok renkli ama çok uyumlu bir tabloya girmiş gibi olursunuz.

Madrid'te herkes aynı anda yemek yer, işe gider ya da siesta yapıp öğleden sonranın keyfini çıkarır.. Yemek, İspanyol kültürünün en önemli göstergelerinden biri sayılabilir. İspanya'nın zengin alternatifleriyle lezzetli ama hep kendi kültürünün özünü taşıyan bir damak tadına sahip bir mutfağı vardır... Zaman kavramı altüst olmuş gibidir bu kentte. Öğleden sonraki uykularla geceleri uyumayan bu kentin gecenin geç saatlerine özgü coşkusu ve dayanılmaz çekiciliği vardır.
Madrid hem büyük bir Avrupa kenti oldugu halde doğu ile batı sentezinin oluştuğu bir kenttir. Emevi uygarliginin yansımaları El Greko, Velaskes, Picasso, Dali gibi ünlü ressamlarin ve Gaudi gibi mimarlarin bu uygarliktan ışık aldıkları besbellidir.

Madrid Dil Okulları Fiyat Listesi

Malaga

Akdenize komşu ve turistik açıdan önemli plajlara sahip olan Malaga, İspanya’nın güneydeki en büyük şehridir. Malaga, ünlü ressam Pablo Picasso’nun doğduğu şehirdir. Oldukça hızlı büyüyen ve muhteşem güneş ışıltısına, eğlenceli gece hayatına, unutulmaz damak tadına sahip balık restoranlarına, kültürel açıdan zengin tarihi mekanlara sahip bu şehir İspanya’nın Endülüs kısmının göz bebeğidir.

Malaga’nın en önemli tiyatrosu Antonio Banderas’ın da halen ziyaret ettiği Cervantes Tiyatrosu’dur. Kültürel bir başkent olmasının yanı sıra Malaga damak zevkine de hitab eden bir şehirdir. Malaga sakinleri yemek yemeyi bir sosyal aktivite olarak görürler ve önemli günlerini dışarda beraberce yemek yiyerek kutlarlar.

Malaga Dil Okulları Fiyat Listesi

Marbella

Costa del Sol’ün şık, bol güneş alan Marbella kasabasında geçmişteki Faslı hakimiyeti dönemine ait ipuçları, modern dünyanın tatil kasabası özellikleriyle harmanlar. La Fontanilla plajının sıcacık kumlarında uzanıp güneşlenebilirsiniz. Beyaz badanalı yapılarla dolu, 9. yüzyıla ait bir Arap Kalesi’nin kalıntılarının ve hoş kokulu portakal ağaçlarının bulunduğu Endülüs’ün tarihi meydanının büyüsüne kapılabiliceğiniz harika bir şehirdir.

Marbella Dil Okulları Fiyat Listesi

Salamanca

İspanya’nın en eski üniversitesinin bulunduğu Salamanca şehri dünyanın dört bir tarafından gelen öğrencilerle çok kozmopolit bir şehirdir. İspanya’daki en güzel meydanlardan biri olan Plaza Mayor, Las Duenas Manastırı, Torre del Clavero,Casa de las Conchas ve sanatçıların, yazarların uğrak yeri olan bohem Plaza del Corsillo görülecek yerler arasında. Salamanca birbirinden güzel meydanları ve kafeleriyle sizleri bekliyor.

Bir öğrenci şehri olması nedeniyle hareketli bir gece hayatı vardır. Farklı bir yaz geçirmek ve aynı zamanda ispanyolca öğrenmek isteyenler için güzel bir seçenektir. Alışveriş yapabilir, şehrin meydanlarında keyif yapabilir veya görmediğiniz müzeleri ve sokakları keşfedebilirsiniz.

Salamanca Dil Okulları Fiyat Listesi

Sevilla

Endülüs özerk bölgesinin sanat,  kültür ve ekonomi merkezidir. Sevilla’da Avrupanın en büyük üçüncü büyük kadedrali mevcuttur. Ayrıca Sevilla İspanya’nın flemenko merkezi olarak da kabul edilmektedir.

Sevilla Dil Okulları Fiyat Listesi

Tenerife

Kanarya Adaları Özerk Bölgesinin yedi adasından en büyüğüdür. En önemli şehri Santa Cruz de Tenerife 'dir hala aktif bir volkan olan El Teide Dağı adaya eşsiz silüetini veriyor ve Kanarya Adaları’nın en popüler yeridir.

Tenerife Dil Okulları Fiyat Listesi

Valencia

İspanya'da Comunidad Valenciana özerk bölgesinin başkentidir. İspanya 'nın üçüncü büyük şehri ve Costa del Azahar 'da bir endüstri merkezidir. Valencia 'da Akdeniz iklimi yaşanır, yazlar sıcak ve kurak, kışlar ise serin geçer.

Valencia Dil Okulları Fiyat Listesi

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin

Tüm Hakkı Saklıdır  © 2018 | Bir Horizon Eğitim Grubu kuruluşudur.