DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

YAZ OKULLARI

Did Language Institut

Program Adı : Yaz Okulları
Kurs Adı : Junior
Ülke Adı : Almanya
Şehir Adı : Cologne (Köln)
Okul Adı : Did Language Institut
Web Site :
SÜRE Yurt Aile Yanı
2 Hafta -- 1370 EUR
3 Hafta -- 1995 EUR
4 Hafta -- 2620 EUR
+ Hafta -- --

Kurs Tanımı

Genel Bilgiler

‘‘Almanya’da Almanca’’ olarak dilimize çevrilen bir isme sahip olan DID (Deutsch in Deutschland), 1970’lerden bu yana kaliteli ve pratik yapmaya yönelik olan Almanca dil eğitimiyle, her yıl farklı ülkelerden 5000’in üzerinde öğrenciye eğitim vermektedir.

Did Deutsch-Institut Cologne

Almanya’nın en popüler şehirlerinden ve ziyaret yerlerinde olan Köln, öğrencilere pek çok sosyalleşme imkanı sunar. Şehir katedrallerle çevrilidir, Ayrıca pek çok da müze, restoran ve kafe okul çevresinde mevcuttur.


Program Merkezi: Cologne (Köln)
Program Tarihi: 23 Haziran – 03 Ağustos 2019
Yaş Aralığı: 14 - 17
Eğitim: Almanca
Konaklama Seçenekleri: Aile Yanı (çift kişilik / tek kişilik)
Aktivite Seçenekleri: Sosyal, Kültürel ve Sportif Aktiviteler
Havaalanı Transfer: Frankfurt Havaalanı

Program Ücreti: 1370 € (2 Hafta)  |  1995 € (3 Hafta)  |  2620 € (4 Hafta)

Eğitim

Bu programa katılan öğrenciler öncelikle seviye tespit sınavına tabi tutulur ve seviyesine göre sınıflara yerleştirilir. Öğrenciler haftada 20 ders Genel Almanca dersleri alır. Dersler saat 09:00 – 12:30 arasında gerçekleşir. Öğrenciler isterse haftalık € 50 ekstra ücret ödeyerek haftalık ders saatini 24 derse çıkartabilir. Kurs sonunda öğrenciler sertifika almaya hak kazanır.

Konaklama ve Yemekler

Öğrenciler özenle seçilmiş ailelerin yanında konaklarlar. Aileler okula ortalama 45 dakika mesefelerdedir. Öğrenciler genellikle paylaşımlı odalarda kalırken tek kişilik oda seçenekleri de ekstra ücret karşılığında mevcuttur.

Aktivite ve Geziler

Öğrenciler derslerden sonra ve akşamları okulun düzenlediği çeşitli aktivite, seminer ve gezi programlarına katılır.

Havaalanı Transfer

Ek ücret karşılığında havaalanı transfer hizmeti verilir.Programa girişler Pazar, çıkışlar Cumartesi günleridir.

Cologne (Köln)

Ülkenin en eski ve geleneksel kenti olan Köln, Almanya'nın Kuzey Rhine-Westphalia (Nordrhein-Westfalen) Federal Eyaleti'ne bağlıdır. Avrupa'nın en önemli nehirlerinden biri olan Ren Nehri üzerinde yer alan Köln; Berlin, Hamburg ve Münih'ten sonra Almanya’nın dördüncü büyük kentidir. Köln, birasıyla (Kölsch) ünlüdür. Kent merkezinde bulunan Domschatzkammer Katedrali, sahip olduğu kaftanlar, heykeller, kutsal emanetler ve ayin eşyaları ile göz kamaştırır.

Çok sayıda sanat galerisi, her tarzda ve her döneme ait müzik, edebiyat eserleri, fotoğrafçılık, tiyatro, el sanatları, ticaret fuarları, kongreler, karnavallar ve konserler kentin kültürel zenginliğini meydana getirir.

Der Keller Tiyatrosu, Dom Tiyatrosu, Scala Tiyatrosu, Atelier Tiyatrosu ve Millowitsch Tiyatrosu kentte bulunan önemli tiyatrolardır. Köln, mimari yapıları, tarihi ve kültürel hazineleri ile bir dünya kentidir.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin