DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

İngiltere, Amerika ve Diğer Ülkelerin Dil Okulları

Fransa

Güneyde Akdeniz'den kuzeyde Manş Denizi ve Kuzey Denizi'ne, doğuda Ren Nehri'nden batıda Atlas Okyanusu'na kadar yayılan topraklarda yer alır. Fransa'nın Avrupa kıtasındaki komşuları Belçika, Lüksemburg, Almanya, İsviçre, İtalya, İspanya, Monako ve Andorra'dır. Akdeniz'de İtalya'ya ait Sardinya adasından sadece 12 km. uzaktaki Korsika adası da Fransa'ya aittir. Sahip olduğu denizaşırı illerde de, Fransız Guyanası aracılığıyla Brezilya ve Surinam'a, Saint Martin Adası aracılığıyla da Hollanda Antilleri'ne sınırı vardır. Fransa, Manş Denizi'nde deniz yüzeyinin altından geçen Manş Tüneli'yle Birleşik Krallık'a bağlanmaktadır.

Genellikle yazları ılıman ve kışları serin, Akdeniz sahiline bakan yerlerde sıcak yazlar ve ılıman kışlar, ülkenin kuzeyine doğru soğuk ve kuru bir hava hakimdir. Fransa, tarihi hazinelerinin yanı sıra başkent Paris'in bulvarları, güneşin aydınlattığı bağları, plajları, nostaljik köyleri, lezzetli mutfağı ve yeşil alanlara sahip bölgeleri ile ünlüdür. Disneyland Paris, ülkenin en çok ziyaretçi çeken noktalarından biridir. Paris'in Notre Dame Katedrali diğer bir cazibe merkezidir. Fransa alternatifi bol bir turizm merkezidir ve dünyanın en çok ziyaret edilen ülkesidir.

Fransa Dil Okulları Fiyat Listesi

Şehir Listesi

İsviçre

Orta Avrupa'da yer alan İsviçre; Avusturya, Fransa, İtalya, Lihtenştayn ve Almanya ile sınır komşusudur. Alpler, ülkenin orta ve güney bölgelerinde yer alırken, Jura Dağları da kuzeydoğuda Fransa ile sınırları oluşturur. Fazla sıcak, soğuk ya da nemli olmayan normal bir iklim hakimdir. Haziran ve Ağustos ayları arasında (18 - 28 °C), yılın en sıcak günleri yaşanır. İlkbahar ve sonbaharda, sıcaklıklar 8 ile 15 derece arasında değişir. İsviçre deyince; gök yüzüyle buluşan zirvelerde kar kayağı yapmak, çağdaş sanatlar, çikolata ve nefis peynir çeşitleri akla gelir. İsviçre Alpleri, dağ zirvelerinde beslenen göller ve nehirler, gizemli fundalıklar, dağ eteklerinden süzülen çağlayanlar ve kaplıcalar, sarp kayalıklar ve   zengin kolleksiyonlarıyla çok sayıda müze ülkeyi bir turizm cenneti haline getirir.

Kozmopolit bir göl kenarı kenti olan Cenevre, dünya bankalar merkezi Zürih, fiskiyeler ve üstü kapalı kemerlerle kaplı Bern ve dünyanın en iyi hayvanat bahçelerinden birine sahip Basel, İsviçre'nin dünya kentlerinden sadece birkaçıdır.İsviçre, sadece üzerinde bulunduğu dağ sistemi ile değil nehirleri ve gölleriyle de benzersiz bir coğrafyada yer alır.Coğrafik olarak küçük, öte yandan turizm potansiyeli ile çok büyük ülkede 700'e yakın müze bulunur. Genevre Modern ve Çağdaş Sanatlar Müzesi, Zürih Güzel Sanatlar Müzesi (Kunsthaus Zurich), Zürih'te yer alan İsviçre Devlet Müzesi ve Basel Antikalar Müzesi bunlardan birkaç örnektir.

İsviçre Dil Okulları Fiyat Listesi

Şehir Listesi

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin

Tüm Hakkı Saklıdır  © 2018 | Bir Horizon Eğitim Grubu kuruluşudur.